Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 24 ) 十周年 S"10" !!!

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
補充係現有客戶
有咁平咩 睇佢個app都唔見有
好亂 想睇下s10點先
我都以為5700
去到門市話今日做4988
嚇到呆左
今日限定? 真係好平
喺smt買嘅話有無得就咁噏個電話號碼畀佢 老竇係smt客但又唔想夾佢一齊買
https://www.facebook.com/5950283502/posts/10156755115453503/
1月18 – 20日:柴灣分店、西灣河分店、旺角始創中心分店、紅磡分店、沙田分店、馬鞍山分店
*適用於登記指定SuperCare月費計劃的續約或新上台客戶,每個SmarTone流動電話號碼限購一部,售完即止。

就咁現有smt客戶都得,定係指定smt客戶

*適用於登記指定SuperCare月費計劃的續約或新上台客戶,每個SmarTone流動電話號碼限購一部,售完即止。優惠受條款及細則約束。詳情請向店員查詢。

要續約或者上台先有得平
姐係如果我keep住已經係smt用戶有無discount
想問之前個推薦人獎賞
個coupon code係去邊度入?
定係好似$600會係八達通app攞?thanks
貴PLAN 續約4998都係貴
之前人仔果個4998仲抵啦
應該同 600 一樣
24 號開始派
有啲難 我呢個配置的s9都要成7400
細舖 s9 6 128 初初7398 6998到乍
已經想放棄 換咗幾部note9
開機唔係畫面花到好似粵語殘片
另外就喺熄機狀態差電話入水
原裝線間中會出現 其他廠type-c 9成會出現
全新機 後面2部開始當住職員面前試
有冇巴打試過咁情況 已經唔好意思再繼續換了
佢地有其他機 s8 s9試過我啲線喺冇問題
聽講NOTE9好多問題所以我都唔敢換
巴打邊到買?
感覺中間嗰部個窿比第一部細
中間個窿確係細啲
Csl 感覺成個批次有問題
我都估唔到喺咁 我12月頭買機
電話到今日都未揸到手
幾部都係咁真係有 d 奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞