Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 24 ) 十周年 S"10" !!!

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
adhell3 block廣告唔多掂,有冇ddomain 介紹下?
佢同sabs真係爭好遠,而家d廣告彈哂出黎好唔開心
我個code係 4DAHMK
幫幫手 有錢齊齊賺
我都搵緊
adhell 3 block漏好多
又有 15000 domain limit
s9未有
安全級別仲係11月1日
佢show比我睇就block好多,唔知係咪背景廣告,但蘋果/yahoo嗰d完全一個都block唔到囉

以前sabs強橫到block到yahoo變左文字版
domain limit要down adhell個source code改先得
[Samsung Pay 分享友賞會員推薦] 由2018年10月30日起至12月31日,只要加入Smart Octopus於你新建立的Samsung Pay,並於以下活動連結輸入此推薦號碼,完成後可獲得HK$100八達通增值額獎賞。

推薦號碼: 3WM8XE
推薦號碼: UO5QWF
推薦號碼: SH3VAE
唔該你丫
有冇巴打有教學
或者係有用既filter list可以share
上個post有巴打放左個10萬domain limit嘅adhell
https://www.mediafire.com/folder/sb37c6gmhqgbn/AdHell_3
https://lih.kg/gawvBqX

filter 我都係用返第一頁個啲
鬧鐘有無得教working day
依家我剩係教到星期一至五響
尋日前日2日假熄左唔記得著返
今朝差d無起身返工
無咁先進掛
頭先去Wilson玩部note9
一開分屏模式就彈機
有無人係咁
一入設定都彈
咁你點解決
係咪唔洗再考慮?
wilson機封左姐
買個部唔會有問題
佢地裝左lock
個個月都改密碼
如果要用通話錄音功能嘅用戶記得唔好升Android 9
Android 9除咗root之外係冇方法做到通話錄音
佢地 d 機 set 哂 retailer mode
好多功能唔比搞
希望三星自己預設埋通話錄音
啱啱諗住裝adhell
去到呢到 㩒下面啟動完全冇反應
有冇巴打知點解
頂 自膠
原來係舊問題
開咗個filtering app所以唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞