[個女就快出世]拾回謝安琪討論區(2)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
真係 一聽到小提琴拉既第一粒音就毛管動
希望佢會唱返呢啲歌
買返d 版權未
都唔只係唱舊歌
第時會唔會做呢一種提材嘅新歌都⋯⋯
咁呢個係咪買飛嘅唯一途徑?
毒撚求搵人一齊夾 一個人用唔著兩張飛
我都係諗緊呢樣野,如果冇人同我夾就去唔到睇,但身邊冇fd 鍾意kay
搵d鍾意juno架囉
都係難架啦,身邊就算有聽廣東歌嘅fd 都好少聽佢地兩個

繼續高開,
如果903有心谷嘅話,下周應該會比錢七/出走/停半分鐘呢d冠

勇悍17/未來見/可一可再 應該仲有磨落去嘅空間,而浴室又應該排佢哋後面,所以浴室應該至少仲可以玩多3個禮拜先冠

停半分鐘/愛下去 走勢疲弱 應該好難有十大喇 除非903回心轉意

法國甜品就唔知會點
勇悍17其實已經
應該過幾星期都冠
除非下week, 可能磨多1 week
未來見應該係唯一有機會殺低雞容
如果用ap計排位,已經連續4周第2

其實浴室有無諗過出mv
youtube連聽都無得聽
唔知拉闊前會唔會派第3plug呢
juno話個project會持續兩年,應該兩年後先出碟?
咁嘅話真係有機會juno十大+kay女金(+最女?)
又話年尾出... 搞到2年後差咁遠
有喎,我有聽開一條

https://youtu.be/VOs2JXNGmFs

唔該幫手宣傳下,個views數低得離譜
至尊碟bye 9

之前kay訪問明明話係11月拉闊嗰陣會出
係咪juno見至尊碟無望所以…
繼續走數

不過 project 持續兩年,可以係隻碟d歌派足兩年
亦都可以係今年一隻出年一隻
登記903係咪只可以用信用卡?
有無得用pps
無信用卡
嘩,勇悍17冠軍周都谷埋浴室上第2 因為兩首歌有synergy? 正喎 又賺多d ap

依家浴室越播越有
女歌手好快追到上三甲
真係定D嚟 我驚又臨尾香攞銀色

不過唯一肯定係前二好穩 AGA產量真係低到 跟住一堆雜魚 咩gin mag小巧全部冇戰力 真係驚落棺 好驚好驚 嗰陣kay 4連銀嗰陣簡直係夢魘 年年比人反cup絕殺 灰撚到
有無人知道同一個電話號碼可唔可以再申請多個903會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞