[個女就快出世]拾回謝安琪討論區(2)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Kay迷最喜愛的歌曲大獎:
https://youtu.be/wboL_3_StIA

CM果邊有人話今日又見到佢兩公婆出巡

BTW

又冇人
聽完拾回好掛住Kay
無人是常識。
無人是常識。

個 post 去得慢是常態
就生得
咁快又一年
推邊個post?
聽晚女神聯賽榜首大戰,對手好強

LIHKG香港女神聯賽第十二輪投選專區

https://lihkg.com/thread/109887/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

大家到時有時間就入去投一票啦
推邊個post?

呢個
就生得
咁快又一年

話都冇咁快
聽完拾回好掛住Kay

演唱會3/8接呢首聽到喊
聽完拾回好掛住Kay

我淨係記得 上年呢首歌畀人話hea 咗好耐 但係明明好有意思
好多自稱fans 嘅人呢喺度係咁鬧 我真係心諗你一定唔係真fans
如果係嘅話 一定會感受到首歌嘅意思
就生得
咁快又一年

話都冇咁快

想問預產期係咪3月 希望Kay 生完之後快啲休養好 繼續出嚟唱歌啦 唔出嚟都唔緊要定期推出幾首新歌就夠啦 頒獎禮都唔使去 有我哋支持就夠啦
就生得
咁快又一年

話都冇咁快

想問預產期係咪3月 希望Kay 生完之後快啲休養好 繼續出嚟唱歌啦 唔出嚟都唔緊要定期推出幾首新歌就夠啦 頒獎禮都唔使去 有我哋支持就夠啦

無錯
就生得
咁快又一年

話都冇咁快

無錯

就生得
咁快又一年

話都冇咁快

係3月
大家去左女神聯賽個post投kay未
榜首大戰kay好危
聽完拾回好掛住Kay

我淨係記得 上年呢首歌畀人話hea 咗好耐 但係明明好有意思
好多自稱fans 嘅人呢喺度係咁鬧 我真係心諗你一定唔係真fans
如果係嘅話 一定會感受到首歌嘅意思

曲黎肯真係一般
但意思真係贏曬
聽晚女神聯賽榜首大戰,對手好強

LIHKG香港女神聯賽第十二輪投選專區

https://lihkg.com/thread/109887/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

大家到時有時間就入去投一票啦

快d投快d投 就嚟輸喇
真告急呀 要幾多投幾多喇唔該
大家去左女神聯賽個post投kay未
榜首大戰kay好危

今次真係輸lu
告急 告急告急 告急
Kay隻slowness真係好高汁 loop左好多年
Kay隻slowness真係好高汁 loop左好多年

推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞