[個女就快出世]拾回謝安琪討論區(2)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
話說 kay 個 Facebook page 好似變左廣告雜誌咁
05年新人就已經上叱咤台啦
做訪問前搵資料都懶

有名你叫廢禮
https://www.youtube.com/watch?v=Lug9QrG4eoc

對波大到呢...........

條波罅好樣眼

唔好錯重點得唔得

樓上D留言我大笑左
Between屌你老母商台咪撚再埋呢D公關show係度貓哭老鼠假慈悲,唔好唔記得呢兩年你點撚樣冷待Kay

廢禮好假好嘔心

903食屎喇扮撚哂野
唉 好傷心
講真,今年成班友玩野捧艾粒首膠歌上叱咤台,唔多唔少係商台過份推偽毒肥蛆上位之過

唔只淨係Kay,唔少有潛力既歌手努力過,最後點?有眼睇啦......

如果唔係點解今年咁多人不停藉玩票黎膠化兼整死成個頒獎禮?商台,檢討下啦!
禮禮都算,最撚仆街果個係謝茜嘉

屌那媽,年頭Kay生Kakaball個陣,其他老友都有賀佢,連專播舊歌既陰謀誠,都有係佢個陰謀情人度播囍帖街再祝福佢。屌你老母就係謝茜嘉呢條冚家拎乜撚都無出過聲!

仲話自己同Kay係恩主教同學喎,係舊同學既會咁撚樣冷落佢、撚化佢?食屎啦謝茜嘉!
你咁仲撚戇鳩兼小氣左d 冇睇唔係粗口果d字以為咩深仇大恨 咪咁反智啦好冇
十戒歌唔會拎啦 一係長相一係jw坤狗合唱
偽毒收撚左皮啦
估唔到最大快人心既賽果會係今年發生

成功爭取偽毒踢出叱咤台
咁得啦,長相已經贏咗,呢個賽果唔錯嘅

坤狗一定拎到一首十大
實係蛋記出手啦
啱啱睇返星期六商場SHOW條片, 走左幾次音
渣ga
估唔到阿kay會咁上位
希望唔會搞到派歌啦
咁又唔會,其實都幾無辜
私底下係c9 group講野都咁,邊個c9玩鳩佢
我覺得佢依個時候派歌,仲好啦 咁難得咁多人討論佢 暫別同埋生女果時都無咁多人討論
蘋果出左好多篇野講kay
都要有歌先派到架
我覺得歌佢係有既,係睇幾時派嫁姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞