[個女就快出世]拾回謝安琪討論區(2)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
諗起個陣king jer係咁奶容狗鞋底抹黑kay就好笑
https://youtu.be/hvRBp5IhO_4
唔知kay會唔會過黎睇下抄燈呢
其實唔係想佢拎D咩獎,講真呀,有D咩獎佢未拎過呀
至尊歌碟,最女最歌都拎左,係想佢拎一次女金,得到一個肯定姐
因為佢真係至少值一個女金
啱呀
903 真係
望年底出碟=出年年底都未必出到
走數天后形象深入民心
覺得8月應該有下plug
今次都算準時 而且佢都話進度良好
幾耐未見過佢咁勤力
juno搞返慶佢
Kay bb
佛系女歌手

緣份到了先出碟
佛系根本就係懶、遲D先算嘅大藉口
我覺得今次資源多左,唔同佢自己公司果時咁,乜都要自己攪
應該會準時返好多
Btw mv可唔可以搵埋張生拍 一定好正
咁又係 夏狗真係好垃圾
當年同環球反面又係佢
中間空白期咁耐 結果都要簽星X
仲要極速收皮後解約 先要焗住自立門戶
但我估D大公司一定有approach佢 咩華納 寰亞嗰D, 一定係比夏狗turn down晒因為覺得比人抽水 結果得不償失 (告別演唱會單嘢真係嬲)
到真係自立門戶 幾經辛苦先做到隻Kontinue出嚟 之後如果唔係Juno送隻羅生門,15年全年都唔知做乜
16年得隻山林道,簽間咁細嘅公司 根本連demo都冇乜得揀 邊會做到歌 做到碟 其實諗落都好正路 又唔係好似姐撚咁可以自己一手包辦 個班底得周生同好水嘅cousin fung幫你 其他都要自己出錢搵歌搵詞 到依家簽到Juno同飛起夏狗 呢個決定太遲但總算做返啱
同埋要多謝juno如果唔係佢邊有咁快復出
啱呀 以佢幾年嚟咁佛系表現 起碼又磨唔知幾耐先是但出隻歌
希望Juno撻返著佢嘅鬥心
唔講唔覺,羅生門都三年前
如果Kay一早同Juno做到fd,可能佢既音樂路會好d
我反而想知Juno既公關會係點,會唔會令到更多人鐘意佢
希望佢會再開演唱會
冇slowness, 係咪因為個封面太7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞