[個女就快出世]拾回謝安琪討論區(2)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
佢同柏宇真係好似
都係鍾意享受唱歌
與世無爭
點解咁講
容同王苑之第一plug雖然高ap,但個勢似唔再plug歌咁 容應該棄女金搶至尊歌多,佢好似未試過落左榜再專登派多次

之後都無乜邊個女歌手 gin lee雖然係咁派,但好似播得幾差

Kay第一plug播到咁差以為無望,點知第二plug係咁播 依家覺得有d希望 都要睇下佢接唔接plug,一落左榜就即刻派既話,就證明佢今年都想爭下
世界真細小remix?
不過今年佢本身都出國語 我諗點都冇得爭掛
但始終唔好太樂觀 畢竟可能係浴室呢種曲風係食正903嗰味先播得咁好 第3 plug保唔保持到高開真係唔識講 Ivana從來唔覺903特別捧佢 年年塞舊豬肉獎比佢就算

人妻死咗之後都算快plug浴室講真
冇記錯人妻係阿妹過身嗰week冠 啫係8月頭
人妻依家已經4星期 啫係8月中就派
Juno點都會幫佢爭掛 佢15年拎大碟嗰陣都咁開心 唔信佢唔想爭
如果人妻播到10 weeks食到大概170 ap
再緊接11月下plug真係perfect
一個女人係8月尾派
點解我會係咁打錯字 好彩你哋睇得明
你太睇少903啦,佢有心做你女金,就會做你係女金
好似14年咁,樂觀可以用一個半月時間 (6WKS) 就上到差唔多至尊AP,仲要雙周冠
佢有心做KAY做女金,就算第三PLUG係屎都好,都會熱播
如果今年係女金同至尊碟二擇其一,我寧願係女金

BTW 世界真細小有REMIX咩
人哋有蛋記 我哋得個邪不能勝正

好似記錯歌 sor9 但記得佢一定派過d其他版本搶ap
閒閒哋雙子情歌已經係
其實雙子情歌係羅力威既歌黎 Joey只係整多個合唱版黎谷首歌
當然Joey有派過remix,但都係N年前為爭女金而搶ap
佢近十年都好似已經無派remix黎爭獎 因為無需要
但今年想爭個至尊歌先派remix

如果今年Joey真係唔爭女金,除左比Kay之外,諗唔到可以比邊個

Janice 楊千嬅又無玩
Fiona Kary又失左蹤
Sammi 王菀之又一首歌
Gin lee aga mag ap又唔高

所以我覺得Kay真係好大機會拎女金
當然要睇埋十月十一月,如果無人跑出,Kay個女金就

第二次最女果時都喊到咁,女金真係唔敢想像佢會有咩反應,好想睇

Btw依家女歌手最高ap top3係邊3位
但變咗合唱食咗一半ap囉 好搞笑
不過繼續食花生啦
依家aga第一
好期待見到阿kay拎女金
如果現場睇到我一定會喊
14年最女我真係喊左,睇手機live
我果陣都係睇手機 我都喊埋一份
真係好少見佢咁激動
阿jan一講唱出社會既感受我已經眼都紅晒
跟埋佢喊
講到呢句已經知係Kay
利申現場睇
你就好laaaa成日都有飛
買架張飛
佢個晚真係病得好重 ,獎都唔記得拎
拉闊音樂會優惠服務計劃A:港幣$1,080 - 節目重溫 2年服務計劃(365天 x 2)即送《拉闊音樂會麥浚龍x 謝安琪x 王雙駿x 陳哲廬》(地面座位)門票2張

拉闊音樂會優惠服務計劃B:港幣$720 - 節目重溫 2年服務計劃(365天 x 2)即送《拉闊音樂會麥浚龍x 謝安琪x 王雙駿x 陳哲廬》(看台座位)門票2張

轉咗公司唔知仲會唔會唱返呢啲歌
之前收山演唱會聽到家明第一粒音就已經喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞