[個女就快出世]拾回謝安琪討論區(2)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
08年,17度咪高ap,之後點知囍帖街極爆 就推到Kay ap高過其他女歌手勁多囉
懷疑903係想壓Kay ap 好少會8周得120ap
仲要係復出第一炮
等下首啦 呢首的確差少少
睇下隔離千嬅連榜都上唔到 已經好欣慰
已經好過4年前勢不兩立100次都冇
勢不直頭唔應該plug, 雞蛋/家明做主打仲好
雞蛋咁hit無啦啦話唔派,夏狗呢劑嘢真係冇得原諒
2014 Kontinue冇獎,夏狗落十次地獄都唔夠
不過獨家村2>2>1入十大,有冇啟示 今年都整返首就差唔多
勢不直頭好正 wo
勢不兩立唔應該plug, 雞蛋/家明做主打仲好
勢不直頭好正 wo
勢不兩立唔應該plug, 雞蛋/家明做主打仲好
勢不兩立好正 wo

屌, 錯左幾次
認真咩
真心覺得好聽 wo
Kay羅生門x耿耿於懷 狀態幾好
比以前夠氣好多
希望佢狀態keep到去年尾頒獎禮,爭返啖氣
去新城港台啦

去 903 又係得個坐字
抖完出黎既live未失過手
真係有返全盛時期七八成
最女
唔係wo,903每年都會比獎呀Kay,只要佢有出席 羅生門果年個女銅其實格硬比Kay
但係d大獎通常都無比呀Kay 最女唔計
但係用唔到力真係最大既可惜
以前唱歌好有力
唔知佢同juno 出隻碟係合輯定分開出呢
合輯
08年用盡晒一生嘅Quota?

嗰年佢上天后都係903好大功勞
Kay羅生門x耿耿於懷 狀態幾好
比以前夠氣好多
希望佢狀態keep到去年尾頒獎禮,爭返啖氣
去新城港台啦

去 903 又係得個坐字
唔係wo,903每年都會比獎呀Kay,只要佢有出席 羅生門果年個女銅其實格硬比Kay
但係d大獎通常都無比呀Kay 最女唔計

點夾硬呀又
香女人年尾喪播都唔係夾硬 冠軍週仲要41ap 羅生門冠果週都係得43ap
佢自己都話無諗過果年有女歌手獎啦
年尾一線歌手喪播有幾奇啫
都唔係佢一個係咁啦
講起冠軍週ap,屌你今年個個得返廿幾三十次
話說之前睇新聞話8月出新歌,歌呢
仲諗住佢會PLUG接PLUG
平心而論的確係嘅
但佢嘅對手 愛怪物的你 落棺嗰D又點計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞