屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
早半年前walkin去尖沙咀、銅鑼灣等幾粒鐘都有得約genius 吧
今日走左去apm apple store想整ipad
去到好聲好氣問佢地係咪有得walkin check機
佢地係咁話無得walkin,一定要上網book
我就好好奇,問佢地點解無得walkin 之前整成四五次都係可以walkin,不過係等幾粒鐘
屌呀,佢問我幾耐之前,我話幾個月之前咁喇,然後兩條臭閪係咁話無可能,一定要約 仲話自己係前尖咀同ifc經理黎 無可能唔知咁喎
我話我唔識點㩒黎book (因為之前根本未試過要book),咁其中一條女就叫我拎部機黎㩒比我睇。
咁都純粹好聲好氣問多次,咁點解我之前又次次walkin book到?條女就仲係咁答無可能 屌你老母咩,咁唔通我之前去果啲唔撚係apple store咩?咁之前得而家唔得總有個理由架?我連理由都比撚埋佢自己打完場,問佢係咪唔係繁忙時間會有得walkin?屌你,仲要答我話總之無得walkin,咁而家係咪唔book呀?
好聲好氣想得個知字,兩條臭西起撚晒鋼咁

認撚住兩個所撚謂apple store臭西經理:一個紫色短髮成個朱薰咁撚樣,一個浮粉痴條失敗雙眼皮膠紙金毛mk

屌你老母,我睇返連登12月post,仲有巴打話walkin排到 食撚屎喇臭西

有冇巴打知可以點投訴呢啲垃圾經理?蘋果又無email做投訴

我諗佢哋係睇人嚟做,上次有個女人孭住個BB去問條友同佢講要等九個字,之後我去問佢竟然同我講要上網book
Ifc果啲幾好,銅鑼灣果啲正臭西

巴打講得冇錯
幾年前拎過部5s出去整
銅鑼灣d職員串貢貢
同尖沙咀apple store比根本冇得比
尖沙咀服務態度好好多
上個月去都walk in唔到
但個職員態度好又好好笑容
明知無位都幫我拎部機入去check左幾次睇下係咩問題開唔到機
好聲好氣咁解釋其實apm store得2張枱做genius bar 所以就算walk in都有排等
又幫我book其他分店

買野張單上面咪有email 囉,不過apple d大粒應該全部鬼佬,英文唔好就唔好獻醜

你send去呢個度冇用架

識英文直接叫鬼佬大粒出黎就得。

包保個精靈即時扮曬野轉曬語氣兼作估仔。

有個fd成日用呢招,全家用apple野,一比人hea就用呢招,唔洗嘈唔洗拍枱。
搞到有幾個精靈都認得佢,一見到佢黎,就會換左佢地去serve。

樓主連鍵盤戰士都未做好,要佢當場打大佬嚇死佢啦
between 樓主已深潛

無一次入去再出返黎係滿意
次次唔係話唔識就話無辦法耍走你之後繼續傾計
一係就係咁同你遊花園

呢個真,唔係話禮貌問題,係就算我好有禮貌咁問精靈,佢地都會hea走你,成日幾個圍埋吹水,返工hea無問題,但可唔可以唔好咁掦。比我個感覺根本係唔想做

自己係公司就蛇王扮工
出到街人地hea少少又屌柒人 香港人就係呢d

睇唔到你蛇理鳩得你做咩
次次去到班友都係咁撚樣唔做野耍走人再大搖大擺咁係你前面蛇
咁都唔撚屌得呀
我諗重點係D STAFF態度問題,
有時真係唔清楚想問多兩句
D STAFF就標籤左你係閪客搵煩麻,明知顧問
WTF
我諗重點係D STAFF態度問題,
有時真係唔清楚想問多兩句
D STAFF就標籤左你係閪客搵煩麻,明知顧問
WTF

你揀啲樣衰冇人同佢吹水嘅毒撚STAFF通常都好好禮貌好有耐性
無啦依家無得攪.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞