屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
APM係只可以walkin check機但唔可以修理
anyway apm genius唔難book
Apm 係細鋪,無得walk in check,check 清楚先屌 唔好衝出黎柒

我都試過apm walkin check,上次等咗30min。
我上次都係walk in check機wor
不過時間好早 中午12點幾 跟住等佐5分鐘就可以check
唔係話幫樓主
不過genius bar幾撚難book都應該係公開秘密
Apm可能有唔同啦

我就o係3間鋪o個時book過
上網完全冇時間available
打上去cs又係完全book唔到
跟住叫我去維修中心
我上網search過收費服務完全唔同就冇去
最後我都係去又一城鋪直接book先book到

可能你話咁係正常
但一個正常返工o既人好難搵到時間同佢鬥快撳維修
有得walkin book都叫做留返個出路俾正常香港人丫
吊你
人地話唔得就係唔得嫁啦
上來嘈咩jei

你話第二間得 咪去返個間囉

比你係度嘈到 又會變得嫁咩⋯
每間每日都有一個額去做walkin 爆就會無 apm細store 應該無哂 同埋正常程序係一定要book 果幾次你好彩有位俾你walk in到
其實每日都有好多人去整機佢地都係上網book book 完再去整 之前果幾次得 真係唔代表以後都得 難聽d講 俾你walkin係人情 唔俾你係道理

屌,咁佢咪話爆囉
大撚把人都係walkin入去整架喇
好多我知道係啲人放飛機啲位呀嘛
的確我100%四五次都未試過上網book都等到喎
你無位比我walkin你咪講囉,你咪同我講下正常程序係點囉
而家重點係問左兩句,仲要好聲好氣都要比人串喎?
我老撚馮要識你啲booking policy咩?我之前做到點解而家唔得咁你咪照講原因囉,只係一味話無無無

比你walkin係人情,唔比你係道理
人地講得冇錯,正常既程序係冇得walkin
唔好將walkin 放入正常程序,
難聽啲講,walkin只係佢好心比你入去整
正常程序官網寫明一定要book
樓主問下問題就俾人串 成班就沖艷黎柒 鬼唔知要上網book咩 咁樓主有問題係咪唔可以問 咁員工要解問到問題係責任喇掛 一咪話不嬲無咁既野係水樓主 樓主分分鐘可以去消費者委員會投訴佢 成班係到話俾walkin係人情 唔俾係道理真係好撚難聽 點呀 有位唔通唔俾你 人你地老母情 人地係搵錢架 緊係一有位就俾啦 加下個問係員工不能解答樓主問題同態度好有問題
樓主問下問題就俾人串 成班就沖出黎柒 鬼唔知要上網book咩 咁樓主有問題係咪唔可以問 咁員工要解問到問題係責任喇掛 一味話不嬲無咁既野係水樓主 樓主分分鐘可以去消費者委員會投訴佢 成班係到話俾walkin係人情 唔俾係道理真係好撚難聽 點呀 有位唔通唔俾你 人你地老母情 人地係搵錢架 緊係一有位就俾啦 加下個問係員工不能解答樓主問題同態度好有問題
樓主都算煩膠,又話得個知字,人地講完唔係你想要既答案就話人唔識答。
Apm嗰間啲人嘅態度好最撚差同最廢
之前試過上裝book銅鑼灣個間genius bar book極都book唔到
walk in同staff講, 佢話好多人都係book唔到
即場叫我留底返D資料同咩事
有一次佢叫我預兩個鐘後返去, 等左一個鐘就有SMS提我返去
有一次佢叫我預20分鐘後返去, 未行到出apple store已經叫我返去

未試過ifc同tst間鋪
Apm嗰間啲人嘅態度好最撚差同最廢

係呀係呀!最撚廢!
可唔可以講講點廢法?
Ifc果啲幾好,銅鑼灣果啲正臭西

男嘅一般都唔錯
真係第一次俾女serve咁臭寸

不嬲搵男既多 好多都helpful
希慎之前唔少女既都好好態度
之前係apm買機
都遇到個好撚差態度既女職員,
心諗比成7.8千蚊仲要受你地氣,
有病
唔係話幫樓主
不過genius bar幾撚難book都應該係公開秘密
Apm可能有唔同啦

我就o係3間鋪o個時book過
上網完全冇時間available
打上去cs又係完全book唔到
跟住叫我去維修中心
我上網search過收費服務完全唔同就冇去
最後我都係去又一城鋪直接book先book到

可能你話咁係正常
但一個正常返工o既人好難搵到時間同佢鬥快撳維修
有得walkin book都叫做留返個出路俾正常香港人丫

比得你walkin 一定全撚部都係大陸人啦
BTW, 岩岩試BOOK, 其實唔難
ifc 試過walk in, 仲要等咗幾分鐘就ok
不過非繁忙時間 根本冇乜客 叫我坐低等 然係轉個頭就過黎問部機咩問題
APM 果兩個自稱經理嘅臭閪,其中一個英文名係咪 M 字開頭
其實大家睇睇樓主個重點
點解一部機整4-5次?
定好多部機?
港豬睇到未?

佢係淘寶啲維修lun?
一人一句答我喇上面盲撐肥婆啲蛋散!港豬!你地要𨳒無位嗰啲好𨳒佢喇,lg整二次都無心機喇!一部機整4-5次你地都唔覺有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞