屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
個兩個員工又係有問題,人地問你點解之前其他store walkin過,依家又唔得。一味淨係講冇可能(咁樣即係好似質疑個客講大話) 事實上樓主又真係有試過walkin 衰衰地認之前冇跟程序做咪算囉。
樓豬都on99
唔得咪唔得
你除褲發爛渣都係唔得架啦
放上網公審就有得walkin?
你都係轉會用大陸機啦
Ifc果啲幾好,銅鑼灣果啲正臭西

點止臭西
連男既都無撚用
依家多左好多 超唔專業真係 都唔春知係咪內部是但搵返黎 真係連員工質素都下降了
個兩個員工又係有問題,人地問你點解之前其他store walkin過,依家又唔得。一味淨係講冇可能(咁樣即係好似質疑個客講大話) 事實上樓主又真係有試過walkin 衰衰地認之前冇跟程序做咪算囉。

我都係咁諗 好似質疑個客講大話咁
講真佢講句:你之前好彩呀!執到人地放飛機啲位
咁咪得囉
上面仲有人狂屌樓主 唔知想點
不得不承認Apple Store d紅精靈整體係差左。可能做又36唔做又36喇。
點西都實有人買,吹呀?

利申:唔係果粉,但全部電腦、平板、手機都係Apple

我電話、錶、電腦、平板都係蘋果
講真依家天才啲質素真係一啲啲
遇唔遇到好天才好講彩數
好彩自己遇親果啲都唔差

利申:沙田撚
不得不承認Apple Store d紅精靈整體係差左。可能做又36唔做又36喇。
點西都實有人買,吹呀?

利申:唔係果粉,但全部電腦、平板、手機都係Apple

我電話、錶、電腦、平板都係蘋果
講真依家天才啲質素真係一啲啲
遇唔遇到好天才好講彩數
好彩自己遇親果啲都唔差

利申:沙田撚

去三次Apple store有兩次都撞中西人
咁你唔gur咪即場問吓佢點解態度咁差
係咁loop loop loop佢唔好態度點會有人附和

想投訴咪打去apm store問點投訴
投訴之都丫嘛

重申即場只得檢查 重要早先有
有walkin 整個啲叫破例 不是老馮
可以試下錄影囉, 你講到咁差

去親都係walkin, 快既半粒鐘就搞掂

開住cam,個服務會唔同左。
我果陣幫 iPhone 6 換電,book 極都 book 唔到,去到 apm 都只係幫我 book
次次去都好好人
上次仲特登幫手搵件貨
上星期先係tst walk in 完
同我講可能等30min
但10 min 度就send sms 俾我過準時過得去
Genius bar不嬲都要book
比你walkin係人情 唔比你係道理
你係度chur住係咁問點解做乜柒
係度扮晒野想問清楚 實際上就係想r人比你walkin
好喇人地唔比喇 就係現場嘈人 返到屋企就擺人上網公審
典型支那基因出晒黎

我根本唔急,book咪book囉屌
問題咁我真係四五次都試到叫當日即日預約就有喎,咁正常都有理由啫
咁點解比唔到解釋一次俾個客知先?
仲有,問多兩句係咪要寸先 講真我全部語氣都係驚訝原來無左呢個service 囉
根本上我最後嘈都無嘈都係上網book左呀
不過真係比人寸左條氣真係唔撚順叫人去整都咪撚去apm apple store

之前都比咗4,5次你即日預約
一唔比就罵鳩人

支那到
仲有上星期係tst 整時,佢地話新年好多人
基本上新年呢排d booking 都好full
紫色頭髮係咪黑黑地?
覺得佢幾串 上次趕住收工咁冇心serve我
之前去又一城walk in整iPhone!佢staff問問有冇預約,我答佢book左兩個星期都book唔到位,佢都知咩事咁俾我排隊,等左45min到!
Genius bar不嬲都要book
比你walkin係人情 唔比你係道理
你係度chur住係咁問點解做乜柒
係度扮晒野想問清楚 實際上就係想r人比你walkin
好喇人地唔比喇 就係現場嘈人 返到屋企就擺人上網公審
典型支那基因出晒黎

問題咁我真係四五次都試到叫當日即日預約就有喎,咁正常都有理由啫
仲有,問多兩句係咪要寸先 講真我全部語氣都係驚訝原來無左呢個service 囉
不過真係比人寸左條氣真係唔撚順叫人去整都咪撚去apm apple store

一唔比就罵鳩人

支那到

港燦根本就和支那豬一樣 欺善怕惡 乜乜柒柒都當老奉 唔值得可憐
你當面屌柒佢呀嘛
上黎講有撚用咩
你當面屌柒佢呀嘛
上黎講有撚用咩

當面屌柒佢咪又係官腔咁話我都明白啲booking好快full,你試下搭正入會多啲時段揀
仆佢個街我就係三次book都冇哂位,第四次個server就話我一星期得三個quota

一唔比就罵鳩人

支那到

港燦根本就和支那豬一樣 欺善怕惡 乜乜柒柒都當老奉 唔值得可憐

都唔係嫁。果次見過鬼佬係入面屌,部機新買壞點解唔比換新,個職員更係講番改左條例。

個鬼佬大罵,話全世界都有得退點解依間冇,係咪歧視佢係外國人冇得退。

我走左冇睇。見到鬼佬大粒行左出黎。
睇文好似係樓主受職員氣
上網講返
我撐 問多兩問就俾臉色人睇 職員岩咩
好似好多人屌樓主,不過公道講句d 精靈服務係好參差。
有d擺到明個款想hea 走你,有d又真心對人
Apple store整機只去ifc同尖沙咀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞