屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
依家真係多咗好多態度差嘅MK職員
唔好以為Apple仲係以前咁啦
genius bar一向都要上網book,幾撚時有walkin過呀柒頭 人地都show埋比你睇點book啦
我半年前去new town plaza整ipad都無walkin ga啦,一樣係叫我上網book,一個鐘後已有timeslot
同一個問題問4,5次,成個弱智咁
on 9就咪撚出街啦

一直都有walkin喎,衝出嚟柒
cwb試過walkin
cwb試過walkin
等左15分鐘左右就有人serve
之前打過去Apple諗住約埋時間維修,佢地同我講walkin都得
其實天才吧點問walkin?
我咁大個仔未試過拎住啲問題機walkin入去係有人serve我
屌你老母不嬲天才吧係冇得walk in
人地比你係人情
香港就係有你呢啲低質人種先搞到咁
同蝗有乜分別?
我咁大個仔未試過拎住啲問題機walkin入去係有人serve我

同佢講下部機有事,問佢有冇得依家整,一般直接叫你填資料同等。

我整左咁多年機都係walk in,上網book同搶iphone一樣。

個樣正正常常,有禮貌,一般都比,但要預左等超過成粒鐘。我果時係ifc book完,入左城大搵fd吹水,吹完番去岩岩好。

同佢講下部機有事,問佢有冇得依家整,一般直接叫你填資料同等。

我整左咁多年機都係walk in,上網book同搶iphone一樣。

個樣正正常常,有禮貌,一般都比,但要預左等超過成粒鐘。我果時係ifc book完,入左城大搵fd吹水,吹完番去岩岩好。

IFC去城大,再返IFC
唔排除樓主入去好似串人咁既語氣,搞到人地咁玩佢。人地都係打份工,你好聲好氣,為咩玩你。

IFC去城大,再返IFC

打錯,又一城果間
Ifc果啲幾好,銅鑼灣果啲正臭西

點止臭西
連男既都無撚用

又一城d 女ok
你d咁既垃圾 明明個玩法要book 自己唔book
唔識可以問
以前有唔代表以後都有
以前肯幫唔代表以後都要幫

Ps 如果因為你呢樣野投訴到佢 佢要收任何warning 或冇左份工 我答應你即刻唔做呢間公司

歡迎投訴
上兩星期去左apm walkin ok喎
上兩星期去左apm walkin ok喎

所以話樓主唔知衰咩比人玩
又畀Apple當狗咁撚,抵撚死啦
呢個post好多精靈
係咪你言氣態度差呀?

見過好多次
Apple不嬲受軟唔受硬
你愈串 佢愈串
你愈鳩 佢仲鳩
反而你有禮貌 佢地就真正有service

唔好話咩外國apple store特別有service
根本差唔多

特別係美國 如果你發爛大聲搞事
唔洗幾秒已經有幾個保安圍住

香港反而少d
不過有次係ifc見到apple報警趕條友走
係咪你言氣態度差呀?

見過好多次
你愈串 佢愈串
你愈鳩 佢仲鳩

根本差唔多

香港反而少d

使唔使幫班精靈擦埋鞋先可以搵佢地做野
樓主正一西客
係咪你言氣態度差呀?

見過好多次
你愈串 佢愈串
你愈鳩 佢仲鳩

根本差唔多

香港反而少d

人生而有禮係未必係基本
但學而無禮就係過錯

鬼佬都好興講gentleman serve gentleman

如果任何事情都因為有金錢交易而可以無禮

咁同支那豬有咩分別
係咪你言氣態度差呀?

見過好多次
你愈串 佢愈串
你愈鳩 佢仲鳩

根本差唔多

香港反而少d

人生而有禮係未必係基本
但學而無禮就係過錯

鬼佬都好興講gentleman serve gentleman

咁同支那豬有咩分別

無一次入去再出返黎係滿意
次次唔係話唔識就話無辦法耍走你之後繼續傾計
一係就係咁同你遊花園
搭單想問下6s 買左年半,震動有問題,去apple store整?同埋係咪要收費?

人生而有禮係未必係基本
但學而無禮就係過錯

咁同支那豬有咩分別

無一次入去再出返黎係滿意
次次唔係話唔識就話無辦法耍走你之後繼續傾計
一係就係咁同你遊花園

呢個真,唔係話禮貌問題,係就算我好有禮貌咁問精靈,佢地都會hea走你,成日幾個圍埋吹水,返工hea無問題,但可唔可以唔好咁掦。比我個感覺根本係唔想做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞