屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
記著:港豬最驚冇得撈!

攻佢死穴

唔係要投訴到佢無得做
但at least呢啲cs真係要教育下囉
上次check 機咪walkin
hardware 維修就要book

我連check機佢話都要book
我只係想知個ipad咁整要幾錢
但一埋去問下就係咁無無無
男職員比較醒水識走後門做野,之前試過幫fd整機 整完幫自己部電話買apple care+ 我話:未過90日但都花左 可唔可以當 睇唔到 佢轉頭按幾個制就叫我比錢
但係樓下d臭閪就當我部機驗屍咁驗
男職員比較醒水識走後門做野,之前試過幫fd整機 整完幫自己部電話買apple care+ 我話:未過90日但都花左 可唔可以當 睇唔到 佢轉頭按幾個制就叫我比錢

果然真係咁
經過今次去襯apple store都係只搵男嘅算
女真係可免則免
啲女嘅態度唔講以為佢地做緊lv sales...

果然真係咁
女真係可免則免

睇運氣姐 我去銅鑼灣d女sales 又幾好態度
圖都冇張,點認住班臭嗨

之前有部老爺macbook pro拎去尖咀整
有個transex嘅幫我睇,勁好人幫我拎齊晒架生抬多個mon出黎驗左成粒幾鐘
最後驗出黎如果整就要皮幾野都叫我情願買過部
呢個真心好人,好深印象!
腥港人習慣
唔得呀? > 嘈,都唔得呀 > 放上網
拿返啲沙黎養顏

屌,根本我唔係想嘈佢要佢比我即check
我係重點想知係咪改左制問清楚
問多兩句條友即刻態度差撚到一個點呀,明無?

唔好理啲大陸仔啦,對上果個仲誇,明明寫住佢大你自己係尖咀ifc經理乜乜柒柒都可以出聲。

果然真係咁
女真係可免則免

可能係𡃁妹新做會好啲?
我見親揸pad d女成日個樣皇太后出巡咁

字都未撚識睇
佢一路屌撚緊班staff連解釋都冇個一味話唔得呀戇鳩
係唔撚係都扯埋支那嚟講就以為自己大聲啲

咪衝出黎柒啦
個staff咪講撚左要上網book囉

咁點解之前得,而家一定要book?
我係問呢個問題囉on9
老老豆豆我都做左好耐cs
基本上有客問呢啲問題,你吹水都要吹個原因打發佢走呀?
而家佢只係無無無,兼且仲要寸柒柒走黎叫我咁你咪撚book
而我係一句都無嘈過大聲過,只係想問清楚啲係咪連其他店都已經無??

咪講撚左話有d可以walk in有d唔撚得囉
你自己都話想知部ipad整要幾錢
姐係唔撚可以walk in個d

你自己都做左咁多年cs,都知幫到嘅實幫
將心比己,唔通是但同你講句又會開心d咩
Apple Store 好多撚樣恰'靚'仔 英文好既直接搵外國大粒既講 有次ir成功左 佢系統冇sd email黎 我去到同佢講佢話一定要email 我話之前都唔撚洗 佢死都話唔得 之後我搵鬼婆傾 即刻approval仲同返個臭西講I approval it, it's okay. 佢無奈咁望下我 俾我入去排 我又望下佢 心諗 我贏左啦臭西

乜撚野approval
腥港人習慣
唔得呀? > 嘈,都唔得呀 > 放上網
拿返啲沙黎養顏

屌,根本我唔係想嘈佢要佢比我即check
我係重點想知係咪改左制問清楚
問多兩句條友即刻態度差撚到一個點呀,明無?

唔好理啲大陸仔啦,對上果個仲誇,明明寫住佢大你自己係尖咀ifc經理乜乜柒柒都可以出聲。

其實佢大我話係經理無理由唔知呢啲都算喇
最火滾嘅真係我好聲好氣當吹水想知道原因之前有而家無嘅原因啫,條女就寸埋黎話「咁你係咪而家唔book呀?」

老實講,之前就算去到無得walkin,啲揸pad ge都會係果喥同我book埋,係唔洗出動自己啲device,但我就係見住條女揸住pad都叫我自己拎電話出黎book.
係我做佢地個角色,我就會反客為主講句「不如我幫你book左先?」而唔係一句寸個客囉

咪衝出黎柒啦
個staff咪講撚左要上網book囉

我係問呢個問題囉on9
而我係一句都無嘈過大聲過,只係想問清楚啲係咪連其他店都已經無??

是但講句呢樣講真啲客撚知咩
你話無位又好,改左policy又好,你咁好彩執雞都好,呢個post啲友都大把答左我喇屌
咁作為經理,連呢啲都唔撚答,咁請返黎做乜鳩?
佢呢啲唔叫幫到實幫囉
而係屌走客囉
我都講左燥嘅重點唔撚係有冇得walkin
其實你係咪閱讀有障礙?

果然真係咁
女真係可免則免

可能係𡃁妹新做會好啲?

整機唔係個個都拎住部pad咩 不過可能人地本身個樣係咁啦 之後佢就叫第個又拎住個pad同你up一大輪咖啦 so far我去genius bar 又幾好態度 不過我淨係去銅鑼灣

我係問呢個問題囉on9

是但講句呢樣講真啲客撚知咩
你話無位又好,改左policy又好,你咁好彩執雞都好,呢個post啲友都大把答左我喇屌
咁作為經理,連呢啲都唔撚答,咁請返黎做乜鳩?
佢呢啲唔叫幫到實幫囉
而係屌走客囉
我都講左燥嘅重點唔撚係有冇得walkin
其實你係咪閱讀有障礙?

仲有,最大問題係個客未嘈佢,條所謂經理已經寸返個客叫佢唔好book呀?

可能係𡃁妹新做會好啲?

整機唔係個個都拎住部pad咩 不過可能人地本身個樣係咁啦 之後佢就叫第個又拎住個pad同你up一大輪咖啦 so far我去genius bar 又幾好態度 不過我淨係去銅鑼灣

唔係架
以我記得企天才吧啲pad係藍色
另外企到好開嘅零零丁丁一個人就係做book位,無記錯係紅色pad
我就係見呢條女企正鋪中間,又唔企天才吧 ,似係會幫人做呢樣先去問佢
問完又問,煩唔煩 係人都閪鳩你啦
問完又問,煩唔煩 係人都閪鳩你啦

諗個答案都懶,仲要寸人,咁你認為係cs?
咁小事都可以放上網嘈,痴撚線

香港人壓力大咪做keyboard fighter
當面又唔敢屌人

咁你鐘意食開屎無計
I know that feel,兩星期前先去完
打去2112問又飛扔我去apm telephone support 跟住個條友又話server野唔關佢事
咁唯有死死地氣早起身上網book ,仆你個街三次都話今星期冇位,第四次佢話我一個num每星期得三次機會
呀大佬我想整電話咋,仲難過打電話輪街症呀

真係好撚戇鳩,買撚咗AC+但係Book十世都Book唔撚柒到
I know that feel,兩星期前先去完
打去2112問又飛扔我去apm telephone support 跟住個條友又話server野唔關佢事
咁唯有死死地氣早起身上網book ,仆你個街三次都話今星期冇位,第四次佢話我一個num每星期得三次機會
呀大佬我想整電話咋,仲難過打電話輪街症呀

真係好撚戇鳩,買撚咗AC+但係Book十世都Book唔撚柒到

開店愈來愈多,但服務愈來愈差

咁你鐘意食開屎無計

你食完屎先上黎連登抹返姐
比我就當面搞撚大佢 比返舊屎個職員食
下,任book架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞