屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike

人生而有禮係未必係基本
但學而無禮就係過錯

鬼佬都好興講gentleman serve gentleman

如果任何事情都因為有金錢交易而可以無禮

咁同支那豬有咩分別

無一次入去再出返黎係滿意
次次唔係話唔識就話無辦法耍走你之後繼續傾計
一係就係咁同你遊花園

呢個真,唔係話禮貌問題,係就算我好有禮貌咁問精靈,佢地都會hea走你,成日幾個圍埋吹水,返工hea無問題,但可唔可以唔好咁掦。比我個感覺根本係唔想做

咁呢d就抵屌 唔敬業
垃圾樓豬
咁都吠一餐
喺咁強調自己好聲好氣
人地唔幫你就mk前mk後

買野張單上面咪有email 囉,不過apple d大粒應該全部鬼佬,英文唔好就唔好獻醜
前日下午先walk in check 電,原全冇炸型喎
應該係有人book左臨時取消/no show 先有得俾你
上網google下就有link book天才巴喇
前日下午先walkin APM check 電,原全冇炸型喎
係咪你言氣態度差呀?

見過好多次
Apple不嬲受軟唔受硬
你愈串 佢愈串
你愈鳩 佢仲鳩
反而你有禮貌 佢地就真正有service

唔好話咩外國apple store特別有service
根本差唔多

特別係美國 如果你發爛大聲搞事
唔洗幾秒已經有幾個保安圍住

香港反而少d
不過有次係ifc見到apple報警趕條友走

其實唔關事,唔好以為依家嗰班藍精係以前嗰啲。

買野張單上面咪有email 囉,不過apple d大粒應該全部鬼佬,英文唔好就唔好獻醜

你send去呢個度冇用架

你send去呢個度冇用架

識英文直接叫鬼佬大粒出黎就得。

包保個精靈即時扮曬野轉曬語氣兼作估仔。

有個fd成日用呢招,全家用apple野,一比人hea就用呢招,唔洗嘈唔洗拍枱。
搞到有幾個精靈都認得佢,一見到佢黎,就會換左佢地去serve。
因為大聲嘈同拍枱,個鬼佬出左黎都會覺得係你搞事。個精靈不知幾想你玩野,唔係點作估仔
肥婆真係好撚惡
話撚咗無walk-in仲問問問

仲問乜撚啊死肥婆?答撚咗你囉!定係你啱啱落黎香港唔撚識聽廣東話。 冚家剷!!

人生而有禮係未必係基本
但學而無禮就係過錯

鬼佬都好興講gentleman serve gentleman

如果任何事情都因為有金錢交易而可以無禮

咁同支那豬有咩分別

無一次入去再出返黎係滿意
次次唔係話唔識就話無辦法耍走你之後繼續傾計
一係就係咁同你遊花園

呢個真,唔係話禮貌問題,係就算我好有禮貌咁問精靈,佢地都會hea走你,成日幾個圍埋吹水,返工hea無問題,但可唔可以唔好咁掦。比我個感覺根本係唔想做

自己係公司就蛇王扮工
出到街人地hea少少又屌柒人 香港人就係呢d
Apm 就算啦
輸打贏要
食屎啦樓主
推上報

識英文直接叫鬼佬大粒出黎就得。

包保個精靈即時扮曬野轉曬語氣兼作估仔。

有個fd成日用呢招,全家用apple野,一比人hea就用呢招,唔洗嘈唔洗拍枱。
搞到有幾個精靈都認得佢,一見到佢黎,就會換左佢地去serve。

青山d病人都有專人服侍

佢都唔想。

搞到d fd壞機都book完後搵佢一齊去。因為肯定唔會比人hea走。
樓豬呢? 唔見左既?
serve你個cs先叫慘
去銅鑼灣咪冇事囉
樓主正仆街 服務性行業既仇人
認真問
想投訴genius 應該咩途徑投訴最好?
腥港人習慣
唔得呀? > 嘈,都唔得呀 > 放上網
拿返啲沙黎養顏

吹呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞