屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
早半年前walkin去尖沙咀、銅鑼灣等幾粒鐘都有得約genius 吧
今日走左去apm apple store想整ipad
去到好聲好氣問佢地係咪有得walkin check機
佢地係咁話無得walkin,一定要上網book
我就好好奇,問佢地點解無得walkin 之前整成四五次都係可以walkin,不過係等幾粒鐘
屌呀,佢問我幾耐之前,我話幾個月之前咁喇,然後兩條臭閪係咁話無可能,一定要約 仲話自己係前尖咀同ifc經理黎 無可能唔知咁喎
我話我唔識點㩒黎book (因為之前根本未試過要book),咁其中一條女就叫我拎部機黎㩒比我睇。
咁都純粹好聲好氣問多次,咁點解我之前又次次walkin book到?條女就仲係咁答無可能 屌你老母咩,咁唔通我之前去果啲唔撚係apple store咩?咁之前得而家唔得總有個理由架?我連理由都比撚埋佢自己打完場,問佢係咪唔係繁忙時間會有得walkin?屌你,仲要答我話總之無得walkin,咁而家係咪唔book呀?
好聲好氣想得個知字,兩條臭西起撚晒鋼咁

認撚住兩個所撚謂apple store臭西經理:一個紫色短髮成個朱薰咁撚樣,一個浮粉痴條失敗雙眼皮膠紙金毛mk

屌你老母,我睇返連登12月post,仲有巴打話walkin排到 食撚屎喇臭西

有冇巴打知可以點投訴呢啲垃圾經理?蘋果又無email做投訴
Apm 係細鋪,無得walk in check,check 清楚先屌 唔好衝出黎柒
Apm 係細鋪,無得walk in check,check 清楚先屌 唔好衝出黎柒

咁佢咪同我講呢間無walkin囉
而家佢係講到話間間都無
咁我之前又會有得嘅
腥港人習慣
唔得呀? > 嘈,都唔得呀 > 放上網
拿返啲沙黎養顏

咁佢咪同我講呢間無walkin囉
而家佢係講到話間間都無
咁我之前又會有得嘅

我都有同佢講到明我係尖沙咀銅鑼灣係有得架喎,佢同我講果啲都無呀
衝出黎柒
I know that feel,兩星期前先去完
打去2112問又飛扔我去apm telephone support 跟住個條友又話server野唔關佢事
咁唯有死死地氣早起身上網book ,仆你個街三次都話今星期冇位,第四次佢話我一個num每星期得三次機會
呀大佬我想整電話咋,仲難過打電話輪街症呀
腥港人習慣
唔得呀? > 嘈,都唔得呀 > 放上網
拿返啲沙黎養顏

屌,根本我唔係想嘈佢要佢比我即check
我係重點想知係咪改左制問清楚
問多兩句條友即刻態度差撚到一個點呀,明無?
I know that feel,兩星期前先去完
打去2112問又飛扔我去apm telephone support 跟住個條友又話server野唔關佢事
咁唯有死死地氣早起身上網book ,仆你個街三次都話今星期冇位,第四次佢話我一個num每星期得三次機會
呀大佬我想整電話咋,仲難過打電話輪街症呀

Apple store d人愈做愈大支野
睇舊post話要落鋪book先有好多位比你揀
平日去IFC WALKIN等一個鐘左右 仲有MSG提你幾時番來
每間每日都有一個額去做walkin 爆就會無 apm細store 應該無哂 同埋正常程序係一定要book 果幾次你好彩有位俾你walk in到
其實每日都有好多人去整機佢地都係上網book book 完再去整 之前果幾次得 真係唔代表以後都得 難聽d講 俾你walkin係人情 唔俾你係道理
平日去IFC WALKIN等一個鐘左右 仲有MSG提你幾時番來

exactly 我之前都係咁
我等三四粒鐘都係咁等,仲有晒msg
兩條女loop黎loop去係咁話無可能 佢地話之前中環同尖沙咀都唔會咁做喎
屌,唔通我發夢walkin咩
Apple Store 好多撚樣恰'靚'仔 英文好既直接搵外國大粒既講 有次ir成功左 佢系統冇sd email黎 我去到同佢講佢話一定要email 我話之前都唔撚洗 佢死都話唔得 之後我搵鬼婆傾 即刻approval仲同返個臭西講I approval it, it's okay. 佢無奈咁望下我 俾我入去排 我又望下佢 心諗 我贏左啦臭西
Apple Store 客戶服務熱線 (852) 800 908 988
每間每日都有一個額去做walkin 爆就會無 apm細store 應該無哂 同埋正常程序係一定要book 果幾次你好彩有位俾你walk in到
其實每日都有好多人去整機佢地都係上網book book 完再去整 之前果幾次得 真係唔代表以後都得 難聽d講 俾你walkin係人情 唔俾你係道理

屌,咁佢咪話爆囉
大撚把人都係walkin入去整架喇
好多我知道係啲人放飛機啲位呀嘛
的確我100%四五次都未試過上網book都等到喎
你無位比我walkin你咪講囉,你咪同我講下正常程序係點囉
而家重點係問左兩句,仲要好聲好氣都要比人串喎?
我老撚馮要識你啲booking policy咩?我之前做到點解而家唔得咁你咪照講原因囉,只係一味話無無無
留名睇護主犬
Apple Store 客戶服務熱線 (852) 800 908 988

我其實都諗住聽日打去試下得唔得
但兩支野吹到經理級唔知有冇用
比你係人情,唔比係道理?
Apple Store 好多撚樣恰'靚'仔 英文好既直接搵外國大粒既講 有次ir成功左 佢系統冇sd email黎 我去到同佢講佢話一定要email 我話之前都唔撚洗 佢死都話唔得 之後我搵鬼婆傾 即刻approval仲同返個臭西講I approval it, it's okay. 佢無奈咁望下我 俾我入去排 我又望下佢 心諗 我贏左啦臭西

真係一啲啲職員喇
基本上之前果啲真係好helpful
尤其啲男人(一個係transex嘅,態度真心好)
今次真係第一次遇到咁閪嘅職員

屌,咁佢咪話爆囉
大撚把人都係walkin入去整架喇
好多我知道係啲人放飛機啲位呀嘛
的確我100%四五次都未試過上網book都等到喎
你無位比我walkin你咪講囉,你咪同我講下正常程序係點囉
而家重點係問左兩句,仲要好聲好氣都要比人串喎?
我老撚馮要識你啲booking policy咩?我之前做到點解而家唔得咁你咪照講原因囉,只係一味話無無無

有d女的確係好寸
比你係人情,唔比係道理?

屌,有無睇回覆?
我講緊係就算佢唔比你都比個理由我點解之前得呀?
而家係問佢就閪態度無無無呀
之前book左成個鐘都book唔到
去希禛walkin等左陣就得
Genius bar不嬲都要book
比你walkin係人情 唔比你係道理
你係度chur住係咁問點解做乜柒
係度扮晒野想問清楚 實際上就係想r人比你walkin
好喇人地唔比喇 就係現場嘈人 返到屋企就擺人上網公審
典型支那基因出晒黎
連上網約時間都唔識咁撚蠢,就咪撚學人用SMARTphone啦

一係你下次去搵個肥婆囉,佢可能會幫你嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞