屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
Genius bar不嬲都要book
比你walkin係人情 唔比你係道理
你係度chur住係咁問點解做乜柒
係度扮晒野想問清楚 實際上就係想r人比你walkin
好喇人地唔比喇 就係現場嘈人 返到屋企就擺人上網公審
典型支那基因出晒黎

每間每日都有一個額去做walkin 爆就會無 apm細store 應該無哂 同埋正常程序係一定要book 果幾次你好彩有位俾你walk in到
其實每日都有好多人去整機佢地都係上網book book 完再去整 之前果幾次得 真係唔代表以後都得 難聽d講 俾你walkin係人情 唔俾你係道理

屌,咁佢咪話爆囉
大撚把人都係walkin入去整架喇
好多我知道係啲人放飛機啲位呀嘛
的確我100%四五次都未試過上網book都等到喎
你無位比我walkin你咪講囉,你咪同我講下正常程序係點囉
而家重點係問左兩句,仲要好聲好氣都要比人串喎?
我老撚馮要識你啲booking policy咩?我之前做到點解而家唔得咁你咪照講原因囉,只係一味話無無無

有d女的確係好寸

根本第二句我都係r水吹咁問下佢點解而家無左呢個walkin,佢根本都答唔撚到我 最大問題仲要寸返我轉頭一係叫我唔好book
典型支那基因出晒黎

有時d香港人重撚衰過中國人
我覺得關個樣事,果次去玩MacBook pro with bar。

又係望住個成面暗瘡既毒撚比個藍精靈話冇walk in,條友叫個精靈幫下手啦,個精靈都係果句。

我果時心諗我次次都有喎。跟住靜靜雞行入去問有冇walk in,即刻比部pad我入資料,一分鐘唔洗,個毒撚仲係到。

個sms等左兩粒鐘先收到話去得。
典型支那基因出晒黎

我根本唔急,book咪book囉屌
問題咁我真係四五次都試到叫當日即日預約就有喎,咁正常都有理由啫
咁點解比唔到解釋一次俾個客知先?
仲有,問多兩句係咪要寸先 講真我全部語氣都係驚訝原來無左呢個service 囉
根本上我最後嘈都無嘈都係上網book左呀
不過真係比人寸左條氣真係唔撚順叫人去整都咪撚去apm apple store
Ifc果啲幾好,銅鑼灣果啲正臭西
我覺得關個樣事,果次去玩MacBook pro with bar。

又係望住個成面暗瘡既毒撚比個藍精靈話冇walk in,條友叫個精靈幫下手啦,個精靈都係果句。

我果時心諗我次次都有喎。跟住靜靜雞行入去問有冇walk in,即刻比部pad我入資料,一分鐘唔洗,個毒撚仲係到。

個sms等左兩粒鐘先收到話去得。

恰靚仔
新個批好多人「拎住雞毛當令箭」

完全唔肯鬆章

以後會有人情味,一切都係以方便個客

好多時唔洗同拎住ipad個條友吹

直接同鬼傾!

只要係「合理」要求,大部分都okay

基本上都唔係想r佢即比我
講真頭先其實都夜都係想知整機咩價錢
知左就算
問題係問兩句好聲好氣答唔到仲要俾人寸
心諗都痴鳩線
呢啲職員真係要用keyboard大大力屌鳩佢
典型支那基因出晒黎

追post講緊屌咩先喇
Ifc果啲幾好,銅鑼灣果啲正臭西

男嘅一般都唔錯
真係第一次俾女serve咁臭寸

追post講緊屌咩先喇

咪撚on9啦,呢d樣野我一定熟過你
有d野可以walk in有d唔撚得
d香港人成日以為嘈下就有
咩理由好重要咩?唔得就唔得架啦,樓主做咩嬲成咁

追post講緊屌咩先喇

字都未撚識睇
佢一路屌撚緊班staff連解釋都冇個一味話唔得呀戇鳩
係唔撚係都扯埋支那嚟講就以為自己大聲啲

追post講緊屌咩先喇

字都未撚識睇

咪衝出黎柒啦
個staff咪講撚左要上網book囉

追post講緊屌咩先喇

字都未撚識睇

我明呀 所以最有用係打上去cs屌佢老味 而唔係放上黎屌
需知道apple係高登同連登都係上哂神枱
上次check 機咪walkin
hardware 維修就要book
佢地人工好高,一個都不能放過,抄佢名牌,兇佢話係咪唔想撈!只需佢答Yes/No

跟住開手機話三方齊發(東方/生果/Apple USA emal)投訴

港豬最驚冇工做,仲要咁高人工,同cv會花
俾你walk in係人情
老老柒柒 同佢講句成個星期都full晒又急用通常都俾你 因為大把人約完又no show
咩理由好重要咩?唔得就唔得架啦,樓主做咩嬲成咁

唔係因為唔得而嬲
而係我再問清楚時條經理一句:「咁你而家係咪唔book呀?」所以嬲
俾你walk in係人情
老老柒柒 同佢講句成個星期都full晒又急用通常都俾你 因為大把人約完又no show

我之前連理由都無講直入都有得即時book囉
唔係book唔book嘅問題
係問兩句就態度差嘅問題

字都未撚識睇

我明呀 所以最有用係打上去cs屌佢老味 而唔係放上黎屌
需知道apple係高登同連登都係上哂神枱

就係返到黎已經好夜
Hotline都收左皮
所以想知有冇email可以打過去
記著:港豬最驚冇得撈!

攻佢死穴
Apple Store 好多撚樣恰'靚'仔 英文好既直接搵外國大粒既講 有次ir成功左 佢系統冇sd email黎 我去到同佢講佢話一定要email 我話之前都唔撚洗 佢死都話唔得 之後我搵鬼婆傾 即刻approval仲同返個臭西講I approval it, it's okay. 佢無奈咁望下我 俾我入去排 我又望下佢 心諗 我贏左啦臭西

字都未撚識睇

咪衝出黎柒啦
個staff咪講撚左要上網book囉

咁點解之前得,而家一定要book?
我係問呢個問題囉on9
老老豆豆我都做左好耐cs
基本上有客問呢啲問題,你吹水都要吹個原因打發佢走呀?
而家佢只係無無無,兼且仲要寸柒柒走黎叫我咁你咪撚book
而我係一句都無嘈過大聲過,只係想問清楚啲係咪連其他店都已經無??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞