屌你老母apm apple store

209 回覆
18 Like 107 Dislike
咁小事都可以放上網嘈,痴撚線

香港人壓力大咪做keyboard fighter
當面又唔敢屌人

咁情感台大把男人話自己條女俾帽佢,咁又唔當面屌鳩條女話俾帽佢?

咁點解之前得,而家一定要book?
我係問呢個問題囉on9
老老豆豆我都做左好耐cs
基本上有客問呢啲問題,你吹水都要吹個原因打發佢走呀?
而家佢只係無無無,兼且仲要寸柒柒走黎叫我咁你咪撚book
而我係一句都無嘈過大聲過,只係想問清楚啲係咪連其他店都已經無??

咪講撚左話有d可以walk in有d唔撚得囉
你自己都話想知部ipad整要幾錢
姐係唔撚可以walk in個d

你自己都做左咁多年cs,都知幫到嘅實幫
將心比己,唔通是但同你講句又會開心d咩

是但講句呢樣講真啲客撚知咩
你話無位又好,改左policy又好,你咁好彩執雞都好,呢個post啲友都大把答左我喇屌
咁作為經理,連呢啲都唔撚答,咁請返黎做乜鳩?
佢呢啲唔叫幫到實幫囉
而係屌走客囉
我都講左燥嘅重點唔撚係有冇得walkin
其實你係咪閱讀有障礙?

你講得出呢句,睇得出你應為cs只係需要耍走人,而唔係幫人,真心覺得你d客好撚慘

咁你鐘意食開屎無計

你食完屎先上黎連登抹返姐
比我就當面搞撚大佢 比返舊屎個職員食

咁你幫我去
斬撚埋人地老母先好返黎
I know that feel,兩星期前先去完
打去2112問又飛扔我去apm telephone support 跟住個條友又話server野唔關佢事
咁唯有死死地氣早起身上網book ,仆你個街三次都話今星期冇位,第四次佢話我一個num每星期得三次機會
呀大佬我想整電話咋,仲難過打電話輪街症呀

Apple store d人愈做愈大支野
睇舊post話要落鋪book先有好多位比你揀

Yes
感情問題唔同玩法
如果出街同陌生人有咩爭執一定係當面即場勇武解決 橫掂又三唔識七

香港人壓力大咪做keyboard fighter
當面又唔敢屌人

咁情感台大把男人話自己條女俾帽佢,咁又唔當面屌鳩條女話俾帽佢?

感情問題唔同玩法
如果出街同陌生人有咩爭執一定係當面即場勇武解決 橫掂又三唔識七
人地答得唔可以walkin 同一定要網上book就代表左呢個應該係規矩 而你死都要問點解之前嗰幾次得 唔通你真係要人地講到咁白 答你因為佢地之前冇跟到規矩做事呢啲解釋你先肯收聲咩
同埋一個問題問幾次 你唔煩口都臭啦 你試下問你朋友同一條問題三次佢都會問返你食左藥未啦 做得服務業遇到煩

咪講撚左話有d可以walk in有d唔撚得囉
你自己都話想知部ipad整要幾錢
姐係唔撚可以walk in個d

你自己都做左咁多年cs,都知幫到嘅實幫
將心比己,唔通是但同你講句又會開心d咩

你話無位又好,改左policy又好,你咁好彩執雞都好,呢個post啲友都大把答左我喇屌
佢呢啲唔叫幫到實幫囉
而係屌走客囉
其實你係咪閱讀有障礙?

你講得出呢句,睇得出你應為cs只係需要耍走人,而唔係幫人,真心覺得你d客好撚慘

咁寸人係=幫人咩?
咁大鳩個客係幫人咩?
啲客咁問都係求個安心,如果件事唔係大影響,基本上答到個客解釋得到根本唔會有問題,只要你唔係講錯嘅野個客唔會找你悔氣
再講,policy 呢家野你點吹個客都唔會有方法求證,而且講到原因先會令啲客跟你policy做野
你咁樣講根本都未做過cs d應對喇
唔即場勇武解決 事後先上連登解決 已經輸咗
毒撚好hup就係咁解
人地答得唔可以walkin 同一定要網上book就代表左呢個應該係規矩 而你死都要問點解之前嗰幾次得 唔通你真係要人地講到咁白 答你因為佢地之前冇跟到規矩做事呢啲解釋你先肯收聲咩
同埋一個問題問幾次 你唔煩口都臭啦 你試下問你朋友同一條問題三次佢都會問返你食左藥未啦 做得服務業遇到煩煩就點都黑面㗎啦 不過係差在係面前定背後黑 不過你咁唔好彩遇正當面黑你面啫
利申,前員工

我識個兩個"managers". 兩個都係起碼第三代仆街個批人。抄低佢地名,send email 去tcook@apple.com.

記著寫話佢地冇解釋,又冇align個understanding,完全冇Apple Standard.

千其唔好同佢地講你會send,否則佢地會作定故仔。
同埋一個問題問幾次 你唔煩口都臭啦 你試下問你朋友同一條問題三次佢都會問返你食左藥未啦 做得服務業遇到煩

咁唔答客問題又真係好應該咩?
寸人好應該咩?
我做cs都會係咁比人問野喇
唔係忙基本上你是但吹個原因都收得工喇
咁你預左答唔到人問題再問清楚啲都合理喇on9
利申,前員工

我識個兩個"managers". 兩個都係起碼第三代仆街個批人。抄低佢地名,send email 去tcook@apple.com.

記著寫話佢地冇解釋,又冇align個understanding,完全冇Apple Standard.

tim cook

咁你鐘意食開屎無計

咁你幫我去
斬撚埋人地老母先好返黎

你嘅事做咩叫我去
你都知人地喺APM做啦 搵日得閒去玩鳩佢仲好啦 喺連登討論冇用
利申,前員工

直send俾tim cook?
咁點解呢啲咁嘅quality都做到manager

咁你幫我去
斬撚埋人地老母先好返黎

你嘅事做咩叫我去
你都知人地喺APM做啦 搵日得閒去玩鳩佢仲好啦 喺連登討論冇用

係你話比你嘅
我無興趣
genius bar一向都要上網book,幾撚時有walkin過呀柒頭 人地都show埋比你睇點book啦
我半年前去new town plaza整ipad都無walkin ga啦,一樣係叫我上網book,一個鐘後已有timeslot
同一個問題問4,5次,成個弱智咁
on 9就咪撚出街啦

佢呢啲唔叫幫到實幫囉
而係屌走客囉
其實你係咪閱讀有障礙?

咁寸人係=幫人咩?
咁大鳩個客係幫人咩?
啲客咁問都係求個安心,如果件事唔係大影響,基本上答到個客解釋得到根本唔會有問題,只要你唔係講錯嘅野個客唔會找你悔氣
再講,policy 呢家野你點吹個客都唔會有方法求證,而且講到原因先會令啲客跟你policy做野

人地同你講做過其他鋪經理係大鳩你?
問你係咪唔book係串鳩你?
強國玻璃心?

你話policy個客搵唔到方法做野?
只能說,你好彩,遇著d客太低質

講多樣野你知,如果呢單野係美國發生,講完NO,就一句都唔撚會再同你講其他野(不過個邊9成9人會自己上網約時間),係香港人俾人寵壞哂先係咁撚樣

完。

咁寸人係=幫人咩?
咁大鳩個客係幫人咩?

人地同你講做過其他鋪經理係大鳩你?
問你係咪唔book係串鳩你?
強國玻璃心?

你話policy個客搵唔到方法做野?
只能說,你好彩,遇著d客太低質

講多樣野你知,如果呢單野係美國發生,講完NO,就一句都唔撚會再同你講其他野(不過個邊9成9人會自己上網約時間),係香港人俾人寵壞哂先係咁撚樣

完。

個撚個行入黎就話要整機維修我地就真係好唔得閒

咁唔答客問題又真係好應該咩?
寸人好應該咩?
我做cs都會係咁比人問野喇
唔係忙基本上你是但吹個原因都收得工喇
咁你預左答唔到人問題再問清楚啲都合理喇on9

咁你咪問佢同一條問題問到滿意為止囉 係我就唔會咁煩膠 你走去a分店問關於bc分店嘅野 重要人地吹個原因出黎你先肯收口 做到咁我情願用第二個途徑搵答案好過
有得walk in
可能apm細鋪冇
之前去尖沙嘴walki in 都係等15分鐘左右
天才吧D人仲話
唔洗book 網上一定full 直接walkin仲快

咁你幫我去
斬撚埋人地老母先好返黎

你嘅事做咩叫我去

係你話比你嘅
我無興趣

睇嚟你中文拎u
其實果兩條友是但吹啲答案出黎咪得囉
其實果兩條友是但吹啲答案出黎咪得囉

佢地吹唔吹答案都冇嘢架 樓主都唔夠膽做啲乜 而家喺連登討論又唔會傷到佢地
成件事一句講晒就係樓主喺現實比女人hup 上嚟連登攞返啲認同感同自信姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞