我哋想搵一個programmer,一齊寫一隻快過速成,倉頡,又prioritize廣東話常用字嘅輸入法

337 回覆
570 Like 99 Dislike
成條team3條友少少coding知識都冇學人搞it project
幫佢做programmer同carry住3個以為自己好叨既free rider做project 做完仲要present時認屎認屁有咩分別
其實我都有興趣
但一係就出價請我
一係就open source

Btw推到而家 樓主有個聯絡方法未 唔係要人上你個網on99 send email呀
有錢就没有問題,Steve Jobs都唔識打code。
九方
如果50k一個月 或者open source 我覺得可以
睇住programmer寫=一齊寫
粵拼輸入法
佢有撚咩,係大方嘅晨早就講左個價出嚟啦
慌死冇人狗衝咩
十成十係價錢西,要求又多多
其實無錢 做open source我ok喎
佢唔制喎
問題係你唔係Steve Jobs呀嗎
50k都做唔黎啦 佢淨係要一個做 出面成條team一齊做都唔止50k
有錢就可以了,但樓主聯絡又不留,價又不出...
2個人做,每人25k, 點睇都好過1人50k

又或者30/20咁分
好似當係義工黎
40/10
香港請senior programmer 絕對唔止50k呢個價
佢如果要由windows api 揼起我祝佢好運
唔係想打沉你,但我有yahoo keykey,又用緊正版快碼,感覺上你無咩可能搵到人幫你寫之餘亦無咩可能快得過快碼。。
其實樓主可以外判比出面啲IT公司做 唔洗真係請個人返黎
btw個網站整得唔錯
Google語音輸入法
收咗出嚟之後 open source 定要畀版權費先用到?
如果要畀錢用,下場咪只會好似九方咁
其實唔難 不過要好多時間
個shopping cart icon
快意速成真係好快
可惜只得XP版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞