【FF丨互動】假如你是林鄭月娥的老公

1002 回覆
1388 Like 117 Dislike
樓主已經唔再比一絲漏洞出現
紅字年輕 再加真係得返年輕女性嘅選擇

睇住樓主寫故嘅心理變化
我要繼續袪風呀!!!唔要後生嘅
lm
lm
係唔係林生已經冇所謂
假民主
噉叫有得揀咩
搞灣晒成個故嘅風氣
放心 只要各位巴打堅守住
我相信曦雯嘅出現只會成為反襯出主角口味嘅作用
🤪🤪🤪
「林哥哥,手下留人 !」只見張曦雯邊爬上來邊大叫。

哥哥? 你已經是50歲人已中年人,已經很久沒有人叫你做「哥哥」了。

原來自從那時見了一面,張曦雯卻已經對你一見鍾情。

同時,欣宜已經被你打得嘔白泡,衣服都爛掉,露出大半個裸胸。

你尷尬得很,你停下手來,說 : 「點解你會係到? 你都係叫返我叔叔啦......」

只見她聽後臉上一紅,急忙掩住自己的面,十分害羞。

她說:「林叔叔...欣宜係好人,你唔好殺佢」

你冷地道 : 「我成世人最憎人叫我做短J...」 你差點失言。

「好吧,唔殺佢就唔殺佢」你說。

經過一番解釋,原來欣宜,司棋姐和張曦雯都是香港的特派間諜,所以才會潛入大陸。而那三名老美人和dodo姐卻是名副共實的共狗,那三名老美人在共軍基地揭發了張曦雯的真正身份,所以把她捉起來,要她為她們做牛做馬。至於為何dodo姐要設計害你,你就不知道了。

之後,張曦雯把你和棋鮑漿4人都救了出來。

這時候,你們要去哪裡呢?

(A) 返香港處理戰事
(B) 到處游走
(C) 自選城市
平壤
C 新北市
A
B
cls
由於北韓已經被美國佔領。
特朗普亦在北韓視察,金正恩卻成為階下囚。

你心想 : 反正我都要搵美國傾國家大事,倒不如依家起程去北韓。

這時候傳出一個令人驚喜的消息...

宇宙漿和鮑姐都懷孕了...
(鮑姐嗰個唔關你事)

你大吃一驚,棋靈王天天與鮑姐做愛,這應該是他的種。

但是宇宙漿了? 她與無數個男人做過愛...(這時你才想起上次你是中出了她)

你決定讓鮑漿二人先回香港 ,說道: 「你兩個跟欣宜返香港先。我同張曦雯姑娘去一去北韓。」

張曦雯一聽見你要與她獨行,臉上氾起了紅暈。

但棋靈王呢? 你應該如何處置?

(A)叫佢陪鮑姐返香港
(B)叫佢跟埋黎
差唔多訓
A
b
繼續重口味
會唔會有成日寵寵寵果個資深女主播出現呢?
巴打好波
痴撚線
你命令棋靈王跟著你們。

棋靈王一聽見要與鮑姐分離,立即坐下來大哭大叫 : 「我要鮑鮑 ! 我要鮑鮑! 嗚...嗚...以後冇得食鮑鮑嘅屎屎啦..鳴鳴....又冇得奶鮑鮑啦..鳴...鳴...」

這下你難為情了,去北韓路上一定會有很多危險,有多一個手下陪同比較安全,但是鮑姐和棋靈王......

你想到此時,鮑姐忽然大叫 :「棋棋聽話啦,你返黎香港,我一定會錫晒你! 唔好喊啦 我愛你 」

你覺得很肉麻,但是棋靈王仍然在哭。

忽然,鮑姐大怒一叫 : 「收聲呀屌你老母 ! 死賤種喊撚完未呀? 食屎食到傻撚左呀?」

棋靈王一聽到屎,又破涕為笑了。

你們終於分離。

這時,棋靈王忽然有性需要...

但周圍沒有其他女性,只有張曦雯,你總不能叫張曦雯幫棋靈王腳交吧?

忽然,你見到有一隻猴子在樹上打丁...

這時,你會....

(A)叫棋靈王屌隻馬嬲
(B)叫隻馬嬲比棋靈王屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞