【FF丨互動】假如你是林鄭月娥的老公

1002 回覆
1388 Like 117 Dislike
Live左
唔知點解我睇完有扯扯哋嘅feel
一路睇嘅時候個腦都會好想簡啲有多啲嘢睇嘅option 例如 強姦佢 等等 但啲人次次都簡啲尻嘢 例如 乜都唔做 唔理佢 之類 好鬼失望 好彩樓主創意無限 咩option都作到
強姦咪強姦囉玩屎做乜
Live 咗
我睇左d 咩
樓豬好鍾意GEM?
睇到LIVE左
live
點解要咁做呢
完全feel到樓主果種無耐
Lm
你見棋靈王不但害得你如此淒慘,還在嬉皮笑臉。
你不禁怒髮衝冠,一拳打向他的鼻子,他頓時滿臉是血。

鮑姐見你是主子,不敢阻止,只得大叫: 「棋棋 ! 棋棋 ! 你有冇事呀,鮑鮑一陣幫你打飛機 你唔好喊呀」

棋靈王正被你拳打腳踢,痛得他「哇哇大叫」。
你邊打邊大怒地說 : 「我屌你老母呀? 陰鳩我? 食屎大嫁你? 」

棋靈王一聽到「屎」字,又興奮了起來,向你說: 「唔好打我啦,我請你食屎啦!」

此言一出,你本應火上加油,打得更落力。但是,這時候你忽想 : 「棋靈王乃是奇才也,他能將屎吃得津津有味,必不是凡人,將來也必成大器! 」
你不忍將他打至殘廢,於是停手了。
這時候,司棋還受你打丁大法的影響,暈倒在床邊。
你狠狠地望了她一眼,說了一聲 : 「食屎狗!!!!!!」
棋靈王忽然答道 : 「汪汪!」
你嚇了一跳,想不到這個吃糞奇材居然有自知之名。

於是,你們4人再次上路,正式救人了。

走著走著,你終於到了上海解放軍的監獄。
你驚訝地發現,居然只有2名解放軍在駐守?

你會派誰去殺死這兩個士兵呢?

(A)棋靈王
(B)鮑姐
(C)宇宙漿
(D)你
(E)一齊去
e
樓主由無奈變妥協個下都笑到仆街
唔係鮑姐都冇咁多人睇啦
C
可是,你的手槍已經被棋靈王用光子彈。
眼前兩個士兵全副武裝,該如何是好?

突然,你發現那兩個解放軍在...

(A)打丁
(B)互相口交
(C)玩抖音
b
c
C
大出所料,他們竟然在互相口交。

平時智勇兼備的你,想出了一條妙計...
那條妙計是...

(A)叫他們幫你口交,然後射精,將他們弄暈。
(B)自己打丁
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞