【FF丨互動】假如你是林鄭月娥的老公

1002 回覆
1388 Like 117 Dislike
樓主已經放棄左
我屌
睇到呢度爆笑左
又玩屎
樓主連正常選擇都廢時俾
開放題就 鮑姐 司祺姐
年輕女性就 catgirl
真係打埋出嚟angelababy 渡邊直美就 不理會 沒動情

樓主由起初會抵抗加比位大家結識下靚女
點知比人mon post騎劫做驅風post
而家樓主都知已經阻止唔到
lm
渡邊直美喎清
日式欣宜
屌 應該打去年輕女性個行
比你班仆街搞到亂哂
紅塵妹妹出故未 好想屌年輕妹妹
建到國未
已經唔記得主角姓林
定我睇完個cls post比人開發左
C 蘇施黃
冰封張曦雯
Live 咗
Come on
有好多巴打mon撚住
出到嚟都只會淪為比人放埋一邊嘅角色
live到
Lm
此人正是 鄭欣宜 !

你暗自生驚,怪不得整個囚牢都震了起來,原來是欣宜。

「食飯啦毒撚 !」她狠狠地瞪著你。

你心中有氣,想道 : 「我與你這怪物沒有深仇大恨,為何叫我做毒撚 ?」

於是你冷冷地道 : 「呵呵,我還以為飯都給你吃光了,想不到竟然為老夫準備了一碗白飯,多謝啦」

欣宜聽後大怒,說:「死毒撚,你咩意思呀?」

雖說你對她沒有好感,但是因為你仍是囚犯,不敢無禮。
於是你回答 : 「在下嘅意思係食得是福,有時唔洗太介意自己身材 !」

欣宜聽見後火上加油,將白碗倒在地下,叫道 : 「死毒撚,夠膽寸本小姐肥?肥又點姐?肥,都可以好靚嫁 係咪? 」

你忍不住笑道 : 「是啊,肥人之美,自是肥人才懂欣賞,哈哈哈!」

欣宜怒氣沖沖,問道 : 「你屌過幾多條女?」

你微笑說 : 「5個。」

欣宜冷笑 : 「哼,憑你呢個毒撚都食到5條? 哈哈,笑死人」

你反問 : 「有冇男人屌過你?」

欣宜這下啞口無言,想了一想,又問 : 「關你撚事咩,你有冇過肥人呀?」

這下把你問得面紅耳赤,雖說鮑姐也是肥人,但她可是一位值得尊敬的長輩,與她做愛本是福份啊。

但你不敢坦白,於是你苦笑道 : 「關你閪事咩。」

這時候,欣宜應該會如何回應你...?

(A)問答 : 「就係關我閪事 !」
(B)轉移話題。
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞