【FF丨互動】假如你是林鄭月娥的老公

1002 回覆
1388 Like 117 Dislike
[/quote]啜佢額上粒寶石[/quote]

小燕,我好想啜你額上粒寶石
可唔可以幫我含埋後面個條
我地玩69啦
「家燕,你..啊...知唔知我..我最鐘意...哇好舒服..最鐘意嘅數字係69...」
Yor Ku Lu Yor Ki Ku Li
Yor Ku Ku Li Yor Ku Ku
Yor Ku Lu Yor Ki Ku Li
Yor Ku Ku Li Yor

迷途迷途孤燕
未得歸家這小孤燕
夜晚嚇怕小燕
小燕惶恐的小燕

乳燕乳燕望著天天邊
誰同情小小孤燕
迷途燕孤單小孤燕
笑到仆街
炸你老母閪呀 shit
完全失控球
完全失控球

控*
You sucky sucky
Me cocky cocky
Me cum cum
Chakalakalakalakalaka in you
You get pregnant
You get me baby
哇!!我條撚比你啜到跳緊十字步呀!!
我急尿呀
我想射係你粒石到
叫埋棋棋同ck姐係隔離玩屎助興
打⋯⋯打邊爐要落金針菇!
不如叫埋2大美人 除左後生果個黎玩4p?
lm
「燕燕,我想啜你額頭粒寶石呀」你輕撫她的秀髮。

只見家燕媽媽臉上一紅,羞澀得低下頭來,輕聲地說道 : 「嗯」

突然,你性興奮得緊要,粗暴地奶她的額頭寶石。

你大叫 : 「奶呀 奶呀!!!奶撚死你啦!!!!」

家燕媽媽見你如此瘋狂,一陣狂喜,淫叫道 :
「啊...啊...林先生...林先生...唔好奶爛佢呀...啊..啊..啊...」

你不理會她,繼續奶,忽然,你發現她的寶石不見了。
原來你用盡了身體所有氣力去奶寶石,每小時500公里的速度令她受不了
你已經把寶石吞下 !

家燕媽媽知道後,低聲哭泣。

你非常內疚,於是你安慰她道 : 「燕妹,對唔住,我點樣補償俾你?」

家燕媽媽的回答是...

選項的正評數決定答案。
(A)屌撚死我啦!!!!!!!
(B)幫我奶閪!!!!!!!
(C)食撚晒我d屎!!!!!!!!!
休息一陣,轉頭返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞