[親生仔]Google Pixel 討論區 (20)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
屌佢老味,問撚左我成個鐘又要我cap封email比佢都未搞到
唔講以為佢係退返$500比我,痴撚線
我等左3個security updates 都未有

(今日update 完 暫時未有事....)
你地係點contact佢 禁contact us 得faq
上網睇評測 聽落pixel更新完電話收音仲好過iphone
Pixel 1 case 有無好介紹?
我大概兩星期會中一次
同埋都係用緊相機鎖機再開中
呢個應該係software問題
我部pixel 2 down左p3camera都會中
啲ifan拎我部機影相會㩒綠色個制(白機)
我XL冇. 只係通話潛水.
等咗咁耐終於用到嗰$50買Pixel stand
佢地仰訓緊較無得搵 online chat
我專登早起身搵online chat
其實係幾嬲架wor
最先買到而家都未比個優惠
仲要中間已經有個50% off 優惠都仲on99等緊個$50
仲未有50
冇諗過Google班人唔直接喺database做data patch咁西啫
搵online chat但應該要等佢搞個幾鐘
真係冇返一個鐘空閒時間都唔好搞住
一個鐘內我比佢確認左我幾次order no., 有冇收過個email, 幾時收到個email, 封email係咩樣, 跟住又問我而家係US定香港,然後又彈我個case去第二度,又confirm多次上述既野,跟住又叫我比個Google payment id佢先過到比我

成件事既感覺係似我欠左佢多過佢欠我
AGGER
我試過最耐嗰次一個support case見咗三四個人,花咗我兩個鐘
係香港定美國關比唔比promotion balance 咩事
唔通我係香港佢唔比我?
點知佢
問完一輪之後都係過左落去我個US payment id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞