[親生仔]Google Pixel 討論區 (20)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
感激不盡呀巴打
依個位好拉好多
又唔洗突登入返去設定到教,幾好
唔係畫圖
for上網文書嘅話
surface go好似好抵屌
連keyboard都係4000幾
surface go個look太考古
For上網文書真心比我揀會揀ipad not pro
ipad個檔案總管太垃圾
搵檔案過檔案嘅話好麻煩
同埋好似冇3.5 mm
長時間做嘢嘅話真係會叉住電用多
唔通喺屋企都下下差藍牙耳機電
Pixel 32gb 一手/二手價幾多?
iOS 13好大機會搞返掂個file system
如果搞番掂嘅話都可以考慮下ipad
因為而家真係太唔方便
感覺就好似為咗逼人買埋mac book咁
先左閹右閹
但成日宣傳自己係電腦
https://youtu.be/tUQK7DMys54
Home alone 都請得郁,勁
我上2個月淘寶買pixel 128gb 8成新 820人仔 ....而家790人仔
不過前排一日一用用下reboot....無理佢
琴日朝早用用下reboot, 跟著 閃白mon, 入到bootloader, 但boot 唔到機
之後長眠不起
估計部機set 左death timer or motherboard 有design failure
你search 下 “pixel suddenly dead”
邊有lifetime
Google 要你死,邊有得走
話時話
Android 旗艦機最come 用算係Samsung
可以用3-4年唔壞底板
以前出名1700
OnePlus 我覺得
仲有人用緊1
刷左pie ok.
3 3t大把人仲用緊 仲有official pie就出
oneplus support幾多年os更新?
佢話2 +1
打上去 佢會解開 如果係匯豐,恆生你問問
其實pixel 2 xl可唔可以用3 xl嘅保護殼
要用moment lens 搭夠
原來有live album,上網見到人地有個選項係自動加入人物,但我搵唔到既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞