[親生仔]Google Pixel 討論區 (20)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
reboot
我第一日買XL3 到依家都未收到$50.
account 已於11月頭setup完成.

屌過無數次 佢話Jan 7 (dec 20的reply)
一直懷疑係咪當初唔係用US account買就會中依個bug
我上個月中問都係答before Jan 7
不過我估後日應該都係冇
唔出奇
另外
我想買Google home hub 買極都買唔到 好似所有集運都bam哂
應該得返一間得
我岩岩買左部pixel 3xl 但係唔知點解我個double tap係完全冇反應 有冇人知咩事.我已經試過熄埋ambient screen 都係唔得
你應該較左無障礙設定個朗讀定talkback
代表讀字嘅聲 關左就會冇
用緊pixel XL, 舊電health 得返36%.
一直用嘅話只係頂到一粒鍾, 之後30%左右自動熄機.

忍唔住最終買電自己換. 換嘅時候唔覺意整斷左panel 條cable.

搞多兩日終於換埋panel. 而家終於重生, 又可以用多兩年
新電health幾多??
97%. 我好滿意啦. 用咗幾日, 一日差一次
而家得返82%,sot 3個鐘 .... 巴打自己換電好勁
我自己都想換 p2xl
不過黏合膠紙唔識整
我都係,聽人講關左Android beam試下,暫時幾好
用3M 最薄果隻. 再唔係上淘寶賣PANEL 果D 睇下佢地有冇得獨立賣.
勁鬼咩, 我斷左cable. 要換埋....

不過話時話, 塊玻璃好脆弱..
因為斷左cable, 所以成塊要換. 手痕屈下塊玻璃就有裂紋, 要自己換的話要有心理準備
而家部PIXEL 2 打PUBG/ PAD 成日彈GAME
低電量果陣,我插叉電線,就一定彈GAME
你地係邊到買機?
係唔係set咗跌到某個%就開慳電mode? 一開慳電mode就會kill app,試過一次打pubg都咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞