[親生仔]Google Pixel 討論區 (20)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
都聽咗好耐話fushia可以run Android
樓上嗰邊都係似吹水文多
一個似樣少少嘅fushia nake都未有
同埋新系統應該會幾多bug
唔會咁快直接用落/取代pixel啦
就算係都應該幾年後嘅事
不過下年pixel4 855u都幾抵換
買水貨鬼域係咪好d呢 話叫有保
想問下 google duo 鈴聲
點應用係 手機鈴聲到
想問 用原生android係咪真係會順啲?
打機方面對比其他android機又點?
單計pixel
開game速度可能其他旗艦機快啲
但玩落開最高效都唔會lag
開非遊戲嘅日常app嘅話 pixel 係遍快
流暢度更加唔洗講 開app掃mon 都係即時有反應
玩落去同其他機比有無話順啲定差唔多
玩落去同其他機比有無話順啲定差唔多
你唔追求120hz嘅話
其實玩咩game嘅順暢度 已經係封咗頂 都係叫最順咁run到隻game
美 版 pixel2室內定位好慢
有冇用八達通SIM嘅巴絲響岩岩個apps update之後,成日都拍唔到card,要reboot部機先resume番
點慢法
google map室內冇wifi完全定唔到
Google 係一定會令 Fuchsia 行到大部分 Android app
依家個市場冇可能就咁重新洗牌,推個用唔到現成嘅 Android app 嘅 OS 即係自殺

但係有啲 app 會用 native code,依啲就好大機會要攺 code 同 recompile 先行到 (其實 Chrome OS 都係咁)
咁大獲 用4g唔得?
而家用bns會唔會cut ?
巴打仲有冇code
你用一日時間咪知囉
好啦
仲未收到$50,準備過兩日屌柒google cs老母
其實應該係幾時收到?
理論上係幾日就收到

我都準備過兩日等美國到咗8日就去煩佢
pixel 3xl 好似重有部
又多個人陪我了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞