[親生仔]Google Pixel 討論區 (20)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
nillkin好似唔包上下
淘我見關於 Pixel 3 都係比較少既CASE / skin
個 back 制轉位用到我頭都大
我有Spigen code,有冇人有性趣一齊訂,訂其他accessory都ok
今日拎完機
有幾個問題想問下
較音效果條bar點解好似好難拉咁既?
快圖瀏覽係咪已經冇左?
我較左手指鎖,如果正面開,係咪要點4下再拉上打pin?
1音效調bar好易拉喎
你隻手指唔好hi到下面靜音個位嘅話其實撳到pop-up範圍就已經拉到
2咩係快圖瀏覽
3如果你放低部電話喺枱 又唔噤power button嘅話基本上係
1 右邊果條好易拉,係入到設定->音效->媒體/通話/鈴聲/鬧鐘音量果4條bar先會怪怪地咁,拉佢有時會淨係停係度粒圓形變大
2 依個,我自己用手機好似又唔見 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=zh_HK
又真係難撳咗少少
可能要拉一兩次先拉到
不過我多數都係用右邊噤 所以完全發現唔到呢個問題
圖片庫好似原生android 5定6已冇咗
你鍾意嘅可以down 過個
不過你呢條link係大陸app嚟
不過其實直接用google相簿啦
又有google lens同topshop方便咁多
又可以直接睇啲backup咗上網嘅相
notification dot 點樣轉番做出 number 架
想問吓點樣set鈴聲同通知聲分開
我又reset完,用左幾日,又出事,要退件……
打算再試淘nillkin mon貼 睇落幾pro 仲有自己官網

利申:淘咗3次 都唔掂
試下佢地話果隻冷鵰啦
係雕
Ray ma sell嗰隻睇落都幾正
不過勁貴 成4xx
係pixel 2 冇得揀先要揀佢
邊度仲有得賣pixel 3粉紅
dcfever堆black friday貨好多都冇曬粉紅
唔通要正價o係美國買
total買咗幾錢?
一次過買張靚既好過試淘寶貨啦
大家都係貪方便姐

唔好提應該夠喺amazon買一塊美國貼

whitestone係用過最好
其實都係想是但買塊 唔入塵冇白邊
估唔到都咁難
白邊好難搞架
聽朝去拎pixelbook 同大家開箱先到時
冇 除非轉launcher
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞