[親生仔]Google Pixel 討論區 (20)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇人收到50?
合埋一定得, 不過好易甩啫..
果層膠係勁高黏度同密度, 防水真係靠佢.

不過水有張力, 冇咁上下水壓唔會入到去, 因為真係好fit.
但自己開過殼, 我當佢冇防水架啦.
冇呀
可唔可一個plan 用e sim
一個用實體卡
咁做唔做到雙卡個效果
小弟一個plan係電話no.跟左廿幾年,好難轉。另一個係上網plan,所以想要用番雙卡
nexus5x 用左2年突然camera app 出fatal error 有無人識fix?
做唔到,你係部機一轉esim實體sim會即刻停用,有八達通既sim都會停埋嘟唔到,所以唔可以當雙卡機用

不過可以試下將實體SIM轉最平隻plan跟住實體sim plan number飛線去張esim度
利伸 我未試過唔知work唔work
岩岩到手 二手Pixel 1 32gb blue
求case 推薦
同埋想問下 pixel 1 係咪包life time unlimited full res photo cloud?
冇㗎pixel case一係淘寶一係Amazon
嚟料啦各位
有update啦
improve audio quality
咁即係主要都係pixel 3先有用
不過如果fix到都好嘅
收音真心去到柒嘅地步
call quality 幾時先排隊 fix 到?
有嘅我立即馬上就賣鳩走部垃圾XS
rhino shield的確唔錯
更新之後fix 咗 pixel 3 收音問題

https://youtu.be/VCE-cKo9umQ
今次更新pixel 2有冇野fix?
好似剩係 security update
其實pixel 2 個收音都唔係特別好

唉屌, 硬係差小小野咁
我都覺部Pixel 3唔值$899
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞