[親生仔]Google Pixel 討論區 (20)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
又冇行貨,有保差好遠
望佢Pixel 4有港行啦
我都想買,你係邊度買架?
rhinoshield
我知呀,見佢台灣果邊話12月尾出貨,運返香港?
香港邊度有pixel stand賣?係咪深之都,先達就有
佢一有消息話賣我即買,今日收到
我過兩星期去台灣,咁到時先買,我以為香港都有得賣咋
美版平咁多, 重好似有人放
Google Store balance
Your total balance: $0.00

已經比多左一日佢
屌今日好攰,揾日精神啲先屌柒佢
今朝搵咗online chat搞咗成個幾鐘終於有$50

但我唔見check out有得揀用Google Store balance,有冇巴打知邊個位有得click嚟用?
係香港用到4g lte要買美水定英水?
用手機個online support 搵佢啦, 我今日成功領取50蚊了。
冇所謂,因為全球適用
想去US google 買野 又比人cut 單
Because of suspicious activity on this account, we have taken the step of canceling your order.
完全唔知點解係suspicious activity
想買咩
需要幫手可以出聲 tg dd214
啱啱完左sale.不如等下lite
我啱啱出個陣買左pixel 3 XL
本身1月想買埋其他野 但比人cut單
用另一個ac買算
有冇人待機個陣會自己斷wifi
一向都係咁
上年開始Google text to speech beta緊multi language
希望過多幾年會fix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞