[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (55)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
金東進去理文啦
依家有埋韓國翻譯員

《#香港勁揪 》揪得起勁去爭一口氣
「勁揪」兩個字,是香港人為香港足球隊贈上的打氣語!向來熱愛運動的基仔,與不少運動員都是好朋友,於是特別在這張專輯,預留一首歌位置去歌頌香港運動員,希望替他們打打氣氣。「全世界等看戲 誰揪出骨氣誰打不死 能夠固執到尾 揪得起勁去爭一口氣」從這句歌詞,可見這是一封致香港運動員的熱血情書。
係咪你俾idea佢
若然無記錯,佢好唔老實下,有次同球會報事假,話佢阿婆死鳩左,原來係假既
我覺得港超無人睇,你畀錢直播只能當宣傳,完全唔可以期望有回報,寧願場場免費掉上youtube做直播,唔洗搵人講波,係重要比賽先有人講都ok,以前香港播中超都係咁
kidchild 會覺得5pcs 冇問題
會話返你轉頭比唔起就咪撚睇
最搞笑係明明港超已經無人睇
仲要收50蚊去趕客
跟住仲要加埋入埸票價
喂大佬呀 原本有4000人想睇都得番2000人啦
嗰班ultra 盲撐都唔係第一日啦
但點解咁多年都無壯大到
依然係佢地自己圍威喂
其實佢地都有責任
適當時候要同球會反映下

伍爺爺最錯就係無食住亞冠尾水去吸引新球迷
無左科蘭唔減價之餘
仲調返轉頭繼續收150 直播仲要比錢先有得睇
我唔知最後佢今季條數會唔會靚左
但肯定嘅係佢趕走左唔少潛在球迷
我又咁睇,呢度群屌完件件亞冠收得貴無人睇,後尾睇翻件件唔收貴仲賺少左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞