[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (55)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌完之後就冇左隊長位
華人社會唔準講真話
遲左少少就 2:0
廖國文唔該你....我地無得罪你
求下你下次睇得清楚啲
人地穿心腿已經有張黃牌
係咪可以俾張紅牌?
下次幫幫手唔該
tyler shaver世少盃雖然無落過場,但係佢只係提有英美雙重國籍,所以應該唔會有特區,而佢阿媽係美國出世,應該唔會係中國公民(即係佢要7歲後先返美國先得)

Shaver, a dual citizen of the United States and England, will train with the squad and watch their matches, before he joins the Under-15 U.S. National Soccer Team on Aug. 12.

Christine Chao, the fourth daughter of Ruth and James, graduated from Columbia Law School. She was the first of the daughters to be born in the United States after the family relocated to America.

而且以佢阿媽嗰邊(趙錫成、趙小蘭)嘅家族背景,就算假設五六年後佢無望入美國隊,佢加入台灣嘅機會最大,香港除咗出世嗰下根本無關係
東方飛馬條片刪左
之後搵第二個人錄重新upload
有冇畜力對爛區嘅精華
凱景首會歌真係好撚難聽
唔係祖父母其中一個係中國人就有中國籍?
請尊重
Seaview今日好似幾勁
開定先 元朗連凱景都贏唔到
DIV.1 Week 12 標準流浪 0:2 愉園

完半場前嘅關鍵時刻有「細牛」陳立明先開紀錄。到70分鐘,雖然安度美斯射失12碼,但隨後馬上有摩域治接應角球攻入致勝一球。結果愉園以2:0擊敗流浪,贏下呢場重點大戰,並確定成為聯賽半程冠軍!多謝現場一百位球迷到場觀戰,亦多謝多位愉園球迷到場支持球隊。

統計
射門:愉園 9(5) 流浪 3(1)
角球:愉園 4 流浪 3
犯規:愉園 12 流浪 12
越位:愉園 3 流浪 0

#RAHV
細會呀
原來凱景入波仲多過理文
呢個係fifa標準
唔係國籍標準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞