[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (55)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
哪有錢 你老母
咪玩啦 歐洲三流聯賽蘇超都要比錢睇啦
銀牌4強 加到$150
傑東嗰場
賀歲盃又冇外隊
又係港隊Vs港聯?
傑志與東方龍獅本月23日在高級組銀牌四強作季內第二度交鋒,爭奪決賽席位,該兩支本地老牌勁旅每次交鋒總能吸引到相當球迷入場,兩隊早前協議「加價」,由原先80元加至150元(加幅87.5%),足總網頁已落實銀牌準決賽售價。

港超聯經過昨日凱景對元朗後,緊接兩周將上演盃賽,下周日(16日)先進行兩場菁英盃分組賽,之後是23日高級組銀牌四強傑志對東方,以及25日大埔對富力,不過,足總網站只顯示兩場準決賽及決賽票價待定。消息指,足總早前向銀牌四強球隊查詢是否需要調整票價,傑志及東方回覆考慮更改票價,至於大埔與富力是傾向維持80元及30元(特惠)。

雖然傑志與東方近季關係欠佳,但兩會已傾妥此場銀牌準決賽大戰票加至150元,特惠票為50元,即與傑志主場票價一樣,足總並已在總網站公佈有關票價。

翻查近季銀牌票價是劃一收80元及30元(特惠),但球會可透過協議更改票價,而傑志與東方今次攜手訂價收150元;兩隊前季在港超煞科戰對陣,因賽果關乎冠軍,成功逼爆旺角場,而近季兩強對陣是入座保證,今季初兩強首次聯賽對陣吸引約3,500名球迷入場,是本季暫時最多球迷入場的賽事。

4年嚟第3次
咪撚搞算啦
唔怪得無直播
咪係 呢個戲碼做撚到爛啦 搞到咁不如唔好搞

搵香港U23備戰好過啦
賀歳盃搞 石門A 對 石門B 好過
足總而家擺到明hea 搞,求其敷衍球迷
係咪唔支持香港足球呀?
confirm左冇直播拿?
咁嘅換人名額拎嚟比肥邱廢中完夢仲有意義啦
不了
唔好俾馬拉狗多個人用
呢個之前敗走港超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞