[扮工丁]冗員一齊入嚟傾下計啦 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
又係時候放飯喇
又係時候放飯喇

仲有半個鐘
又係時候放飯喇

仲有半個鐘

腦細請飲茶食到兩點先番不是夢
有個offer
返6日 AL得7日 人工加得唔多
係咪狗都唔屌

係但你咩背景先
大家開工利是有幾多
有個offer
係咪狗都唔屌

係但你咩背景先

出黎做野冇耐
但本身份工有1X 日AL, 5 day 依家好大落差
有個offer
係咪狗都唔屌

係但你咩背景先

FG就無所謂既 但係長做就

btw 真心唔知 main con有d咩要design 唔係archi firm搞架咩

根據archi圖, structure圖再detail d,
例如話每隻embed點派,隻窗點樣設計到防入水,d die個profile
洞開幾大邊隻螺絲,點weld,好多都計數再畫
做PMU VMU都係自己畫再比BD批
同埋有時要搞埋加工圖
一時之間問有咩唔同, 我都唔係好識答
好悶

等緊食飯 成朝碌連登 Facebook

FB , 連登,香討係咁loop
大家開工利是有幾多

以前老世500+50 依家50
大家開工利是有幾多

有個offer
係咪狗都唔屌

EXACT7LY 啦唔係咁都問呀?
又係時候放飯喇

仲有半個鐘

重有2個鐘
好悶

等緊食飯 成朝碌連登 Facebook

FB , 連登,香討係咁loop

loop連登咋 香討太明顯
大家開工利是有幾多

100..但冇開工飲茶既傳統

btw 真心唔知 main con有d咩要design 唔係archi firm搞架咩

根據archi圖, structure圖再detail d,
例如話每隻embed點派,隻窗點樣設計到防入水,d die個profile
洞開幾大邊隻螺絲,點weld,好多都計數再畫
做PMU VMU都係自己畫再比BD批
同埋有時要搞埋加工圖
一時之間問有咩唔同, 我都唔係好識答

明白 姐係main con既design係講緊則師份則實際上要點起 係咪可以咁講
大家開工利是有幾多

上司 20,CEO 10
大家開工利是有幾多

公司開工利是廿蚊 有冇邊個cheap得過我
大家開工利是有幾多

上司 20,CEO 10

公司開工利是廿蚊 有冇邊個cheap得過我

我未有時間拆住 一陣lunch先出去偷偷睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞