[扮工丁]冗員一齊入嚟傾下計啦 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實我同廢老既分別只係有個特定既地方妹下妹下唔使阻街

同意,同埋坐係到有錢收
有個同事祝會計部阿頭升職加薪...但我公司得個11人,都已經冇得再升..個會計聽左之後都笑左

好可悲...正常做依D位做夠一定年資都會走啦?!
有個同事祝會計部阿頭升職加薪...但我公司得個11人,都已經冇得再升..個會計聽左之後都笑左

好可悲...正常做依D位做夠一定年資都會走啦?!

唔知呀..佢都係公司上手會計介紹入黎做
依到有冇巴絲係想進修架?

有呀...
朝朝都肚痛疴屎,覺得好快會比人炒

屙屎都炒

屙屎人權黎呀

驚俾上司覺得hea炒左我

佢要郁你你呼吸都覺得HEA架啦
你上司男人老狗唔會搞呢d

男人上司少d 麻煩

都係既,希望做得長啦

有呀...

我係到諗緊係咪要讀番書...
但係我唔鍾意讀書 如果唔讀又可能永遠都做緊entry level

有呀...

我想讀日文~

日文好易姐,的得起心肝學就得

有得𢭃緊係𢭃左先

50幾封了

大公司?!

fatfat 最保守估計都一千蚊
加少少又買對nmd

開工利是都幾多
應該今年又會上報紙

大公司?!

fatfat 最保守估計都一千蚊
加少少又買對nmd

開工利是都幾多
應該今年又會上報紙

葡萄
我得5-600到

屙屎都炒

屙屎人權黎呀

男人上司少d 麻煩

都係既,希望做得長啦

女上司就最鍾意留意你幾時屙屎遲到飲水
等你仲話想要女上司

屙屎都炒

屙屎人權黎呀

男人上司少d 麻煩

都係既,希望做得長啦

女上司就最鍾意留意你幾時屙屎遲到飲水
等你仲話想要女上司

男上司只會睇你做唔做到野 到唔到數
佢理得你返工係到R春袋
男人真係理尻你....唔好搞亂個party 就得
女人就好多小事都會捉住你話一餐...(唔係針對女性上司)

始終都係上司...佢有料咪聽佢講
無料就佢講一句串十句

係..男上司會比較好d
女上司就真係睇你好唔好運
[quote]

無心肝~

我係到諗緊係咪真係讀番書好..
但好多讀左大學既朋友都叫我唔好讀..
放緊假
[quote]

無心肝~

都學下其他野
[quote]

無 degree ?

冇呀, 本身我讀asso,讀讀下quit左出黎做野
好多人都覺得我入到依家間公司好叻,
但其實我冇學歷,未來可以點我真係唔知
[quote]

無心肝~

個時讀完Topup急住讀Master 洗底,讀完就諗個心態錯左,讀Master 係學野同面對自己,多過洗底

依家女女讀完珠海做左幾年又諗緊,勸佢整理下心態先

利申:兩家屋企都無乜壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞