[扮工丁]冗員一齊入嚟傾下計啦 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
holiday mode 已on

有冇學校巴絲

做學校個d? 好似有

好悶 冗咗兩日了 仲要返埋聽日

聽日9-4...終於都可以返返正常時間
有冇學校巴絲

做學校個d? 好似有

在下
又要9fingfing等俾人屌

唔知點解見到大家同我一樣都無野做
我就覺得好溫暖

我都覺

如果冇識左你地都唔知點算
又要9fingfing等俾人屌

我就覺得好溫暖

我都覺

大家加油捱埋佢

我就覺得好溫暖

我都覺

如果冇識左你地都唔知點算

到時就真係日日r手指

唔知聽日有冇得早放
其實我覺得平時office hour 番9-3 , 10-4 咪幾好
做野都快手d,可惜..
早晨
又係睇書時間

唔知聽日有冇得早放
其實我覺得平時office hour 番9-3 , 10-4 咪幾好
做野都快手d,可惜..

係咪要等HR出email宣佈早放

唔知聽日有冇得早放
做野都快手d,可惜..

係呀 聽朝先知
早晨
又係睇書時間

有咩書好睇,
上網睇書好多廣告
本身打算睇下言情小說 ,可以ff下

唔知聽日有冇得早放
做野都快手d,可惜..

係呀 聽朝先知

而家年尾咁多特別日子正常HR會一早出個時間表俾大家follow
到今日都未出可能未請示到老闆

做學校個d? 好似有

冗咗1個月多d..

我腦細好demanding, 趁佢唔返先有得Hea

做學校個d? 好似有

聽日8-3
有冇學校巴絲

做學校個d? 好似有

在下

做咩位

係呀 聽朝先知

而家年尾咁多特別日子正常HR會一早出個時間表俾大家follow
到今日都未出可能未請示到老闆

我地冇乜依d假放 老細日本人,佢自己請左聽日al
我諗唔會冇早放掛

做學校個d? 好似有

聽日8-3

8點

聽日8-3

8點

西工係咁
返呢份工之前 我天光都未瞓
生理時鐘Tune咗好耐先變返正常
聽日900-1230

聽日8-3

8點

西工係咁

你住邊番邊?
聽日應該玩野返1030 - 1300

唔知聽日有冇得早放
做野都快手d,可惜..

其實8個鐘真係做野既時間的確4個鐘攪掂

唔知聽日有冇得早放
做野都快手d,可惜..

係呀 聽朝先知

聽朝唔好等初一先講?

8點

西工係咁

你住邊番邊?

住地錢紫色線返綠色線
半個鐘返到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞