[扮工丁]冗員一齊入嚟傾下計啦 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

因為今日見左間中資。個hr真係 佢講果d文化, ot真係
新年後有外資interview ,有成20+al ,仲有free breakfast

外資真係好好,可惜我覺得我英文唔多ok

有offer既話我都會狗衝

做慣外資真係做壞手勢。睇佢d benefit 真係做唔倒中資港資

佢比我offer 我都會狗衝 無就要局住做中資做狗

中資多perm工

有offer既話我都會狗衝

做慣外資真係做壞手勢。睇佢d benefit 真係做唔倒中資港資

中資多perm工

中資真係好難頂?
我做過印度公司,依家就日資..

中資多perm工

中資真係好難頂?

岩岩in果間咪中資,個hr係咁講中資公司文化。又話要當公司係個家。要融洽,要ot,對公司要有歸屬感,唔好淨係為份糧打份工咁,公司唔係學校,無得落堂鐘響起就走得等等等。我心諗,賣埋條命比你好無,我都有自己生活架大佬 我就真係拎份糧架咋 佢講既野覺得難聽過粗口 可能我做慣外資,覺得自己頂唔順呢d文化,

印度佬煩到hihi,之前份工成日要server 印度人

中資多perm工

中資真係好難頂?

岩岩in果間咪中資,個hr係咁講中資公司文化。又話要當公司係個家。要融洽,要ot,對公司要有歸屬感,唔好淨係為份糧打份工咁,公司唔係學校,無得落堂鐘響起就走得等等等。我心諗,賣埋條命比你好無,我都有自己生活架大佬 我就真係拎份糧架咋 佢講既野覺得難聽過粗口 可能我做慣外資,覺得自己頂唔順呢d文化,

印度佬煩到hihi,之前份工成日要server 印度人

自膠,係serve
食飽又係時候瞓一陣
完場,大家新春大吉
d人開始陸續收工
完場,大家新春大吉

很葡萄啊
完場,大家新春大吉

很葡萄啊

重係公司煲緊美劇
要三點先走得
仲有個半鐘
仲有個半鐘

我都係 雖然開始靜
要三點先走得

4點
要三點先走得

4點

互相扶持
d人雖然係度但冇晒氣息
要三點先走得

4點

走得啦
要三點先走得

4點

互相扶持
d人雖然係度但冇晒氣息

要三點先走得

4點

互相扶持
d人雖然係度但冇晒氣息

我仲係度架 不過好似好多人走晒
要三點先走得

4點

互相扶持
d人雖然係度但冇晒氣息

我仲係度架 不過好似好多人走晒

我都係度...等梗走
屌仲想俾野我做
屌仲想俾野我做

唔使放工呀!?
仲有40mins收工
姐係2400秒。。。。
屌仲想俾野我做

唔使放工呀!?

仲想叫我覆EMAIL 邊個會睇
屌仲想俾野我做

唔使放工呀!?

仲想叫我覆EMAIL 邊個會睇

你話未收到囉

大家新年快樂呀!身體健康

大家新年快樂呀!身體健康

大家新年快樂,身體健康呀
個post一早就俾你推返上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞