[扮工丁]冗員一齊入嚟傾下計啦 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

佢地好好人好fd 成日都約下呢樣果樣周圍去(旅行都會)
條team 10個人多d 我硬係邊緣人咁 踩唔到入去

你返左幾耐??

兩年半喇
其實而家同同事ok既 唔係人工衰都唔係幾想走

我就係啲同事好friendly 老細又好人 但就係人工差啲
返左一年都好矛盾走唔走好

你返左幾耐??

兩年半喇

挨夠一年先好似好d? 我個度同事好,只係有隻老屎忽...老闆就個人一時一樣

你返左幾耐??

兩年半喇

一樣 走又驚新環境冇而家咁好 唔走又驚冇前途
工程冗員

你返左幾耐??

兩年半喇

走啦,
我個時都係同同事好fd,老細一般,人工就唔掂
最後都走左,同佢地仲有keep contact
依家d同事老細都ok,人工都ok,唔走真係唔知自己會搵到份好d既

你返左幾耐??

兩年半喇

走啦,
依家d同事老細都ok,人工都ok,唔走真係唔知自己會搵到份好d既

比個comfort zone框得太勁 都係既 可能下份仲爽歪歪
工程冗員

工程有咩要跟架 ?

冗員係無野要跟,
講笑,
我主要做building design果邊,
夾則師夾project夾廠,不斷畫不斷改
hea食緊麵
之後直播打bio7
個個返晒工梗係冇人睇我直播打機
hea食緊麵
之後直播打bio7

有冇玩 vr ?

冇錢買
工程冗員

工程有咩要跟架 ?

冗員係無野要跟,
講笑,

main con 你個post叫咩名 個工種好似幾岩我
好悶
好悶

等緊食飯 成朝碌連登 Facebook
好悶

好悶+1
工程冗員

工程有咩要跟架 ?

冗員係無野要跟,
講笑,

main con呀,Assistant designer,
畢業後第一份工做左幾年
hea食緊麵
之後直播打bio7

番工打bio7?
hea食緊麵
之後直播打bio7

番工打bio7?

放緊假
初十返工

走啦,

比個comfort zone框得太勁 都係既 可能下份仲爽歪歪

屋企人成日問做夠一年幾時加人工
可能就係因為我唔主動爭取 所以我唔出聲就唔同我review
hea食緊麵
之後直播打bio7

番工打bio7?

我最多都係睇下戲 可以打bio7咁free
工程冗員

工程有咩要跟架 ?

冗員係無野要跟,
講笑,

main con呀,Assistant designer,
畢業後第一份工做左幾年

btw 真心唔知 main con有d咩要design 唔係archi firm搞架咩
有個offer
返6日 AL得7日 人工加得唔多
係咪狗都唔屌
有個offer
返6日 AL得7日 人工加得唔多
係咪狗都唔屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞