[扮工丁]冗員一齊入嚟傾下計啦 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想學車又想學德文又想讀master
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

德文以前可以讀冇讀到而家自己攞嚟賤
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

最記得就係一句:Sieg Heil!
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

我得guten tag一句
講起德文
我第一間公司係德資
有幾個鬼佬

咁過完年一齊去排隊攞利是
個個都gong hei fat choi
我就guten tag 先講

不過佢好似聽唔到
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

考左會渣?
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

考左會渣?

以前學校好大語文讀
日德意西泡秦仲有阿拉伯
但我居然冇讀過

係hea到浪費人生

人工o唔ok先?
我都係,由朝坐到收工

係啊

又冇意義又人工低

份工係合約黎
到228就完
已經成日apply
但見親都唔請

黎緊打算考紀律部隊,但體能好驚肥佬

唔洗驚嘅,紀律部隊係要考好多次
好運先會一take過,唔洗俾咁大壓力自己
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

考左會渣?

以前學校好大語文讀
日德意西泡秦仲有阿拉伯
但我居然冇讀過

大家咁話,依家要畀錢真係搵自己笨
屌那星阿姐連我d工作都搶埋去做

姐係你呀姐都無乜野做

你個名
諗住學左車先

考左會渣?

以前學校好大語文讀
日德意西泡秦仲有阿拉伯
但我居然冇讀過

徳文好難
就收工
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

我得guten tag一句

Ich bin ein guter Mensch

係hea到浪費人生

人工o唔ok先?
我都係,由朝坐到收工

係啊

又冇意義又人工低

份工係合約黎
到228就完
已經成日apply
但見親都唔請

遲啲考監獄風雲

之前考過入境肥佬

再之前報過狗
不過要度高磅重視力先

我近視好似成800肥左視力
磅都未上cert 都未check已經DQ左
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

考左會渣?

以前學校好大語文讀
日德意西泡秦仲有阿拉伯
但我居然冇讀過

見你揀考車先
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

考左會渣?

以前學校好大語文讀
日德意西泡秦仲有阿拉伯
但我居然冇讀過

見你揀考車先

因為最有機會用到
但我好唔鍾意車
係我眼中所有款都一樣
男仔之中係咪異類
收工走佬
屌那星阿姐連我d工作都搶埋去做

姐係你呀姐都無乜野做

頭先仲實牙實齒要我做
唔知點解無啦啦冇通知我就自己做左

最驚佢以為我唔做野
冇錢啊

揀一樣做左先

你個名
諗住學左車先

考左會渣?

以前學校好大語文讀
日德意西泡秦仲有阿拉伯
但我居然冇讀過

見你揀考車先

因為最有機會用到
但我好唔鍾意車
係我眼中所有款都一樣
男仔之中係咪異類

考完唔會渣

不如學其他野
冇錢啊

太多野想做...我去到旅行就ok

係啊

又冇意義又人工低

份工係合約黎
到228就完
已經成日apply
但見親都唔請

遲啲考監獄風雲

之前考過入境肥佬

再之前報過狗
不過要度高磅重視力先

考老柳主任?

係啊

又冇意義又人工低

份工係合約黎
到228就完
已經成日apply
但見親都唔請

遲啲考監獄風雲

之前考過入境肥佬

再之前報過狗
不過要度高磅重視力先

考老柳主任?

個陣我考完a-level諗住唔會讀到大學都去左考..個陣上左磅度哂高先考視力...考視力個陣第一次衰左,之後有兩三個呀sir行埋黎話我體重同身高都fit,於是比我抖一陣再考過視力,叫我唔好咁緊張....點知睇第二次都係唔得....最後佢寫左`張紙比我,話我ok既話可以打個電話上去book時間再in 個陣我又on9,.前幾日冇除眼鏡諗住方便平日生活

係啊

又冇意義又人工低

份工係合約黎
到228就完
已經成日apply
但見親都唔請

遲啲考監獄風雲

之前考過入境肥佬

再之前報過狗
不過要度高磅重視力先

考老柳主任?

個陣我考完a-level諗住唔會讀到大學都去左考..個陣上左磅度哂高先考視力...考視力個陣第一次衰左,之後有兩三個呀sir行埋黎話我體重同身高都fit,於是比我抖一陣再考過視力,叫我唔好咁緊張....點知睇第二次都係唔得....最後佢寫左`張紙比我,話我ok既話可以打個電話上去book時間再in 個陣我又on9,.前幾日冇除眼鏡諗住方便平日生活

可以咁既咩

係啊

又冇意義又人工低

份工係合約黎
到228就完
已經成日apply
但見親都唔請

遲啲考監獄風雲

之前考過入境肥佬

再之前報過狗
不過要度高磅重視力先

考老柳主任?

可以咁既咩

我諗當時幾個呀sir係出於好心掛....佢重同我講下次黎考之前幾日唔好帶眼鏡等對眼習慣下
聽過資深公務員講過個case
有個人報左督察
咁兩邊都過關斬將
到督察最後先考體能
咁個人就差少少
個差佬話得啦你入到去我地會操到你pass
聽過資深公務員講過個case
有個人報左督察
咁兩邊都過關斬將
到督察最後先考體能
咁個人就差少少
個差佬話得啦你入到去我地會操到你pass

個人同時有考文職
最後文職都有offer就要左文職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞