[十月新番] SSSS.Gridman 集中討論 3

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
會唔會冇龍丫 反而係同怪獸合體 情況好像mebius 咁藍族同紅族合體 條神龍可能留喺OVA(成套都同唔同既機人或者勇者系列致敬有SSSS Gridman ova都唔奇,有budget咪電影版
茜龍帝
意外としっかり固定されていて全然パソコンを引き倒せない新条アカネちゃん

少左下半身果part
source是咩?
thx
台仔無咩野叻
所以咪話,台灣真係一個充滿住FF既地方......
av題材發源地
其實最初話六花比人搞大係鬼佬
唔記得係reddit定4chan
台仔係搵到支十六茶

都話六花無比人搞大架啦
盒bluray都幾重手下
特攝片咁多ff 到最後咪打怪世界和平
好撚型
呢隻色反而靚過原色
BTW鐵中二超人又係差唔多樣,但堆臉其實幾難睇
其實裕太嘅存在唔覺得尷尬,依家裕太嘅人格可以算以gridman佢失憶成為裕太後再經歷呢十集嘅成長,想法以經係唔同原有嘅gridman ,可以叫做「裕太」既存在,而恢復記憶等如找回原本嘅gridman同gridman本來嘅使命,即使知道兩者本來係自己一人,但裕太就是裕太,佢喜歡六花,為保護佢而戰,而呢個覺得會成為叫做「裕太」部分一同覺醒後得出嘅使命,出發點一致而已,所以裕太唔等如百分百gridman,以經成為一個用咗叫裕太skin嘅另一個存在。

但感覺裕太同六花無咩可能可以一齊,依家嘅裕太只係用咗叫裕太嘅skin嘅存在,當佢要離開虛擬世界就只可以存在於gridman嘅存在之中,未來只可能間中探望六花

我估可能類似高達00劇場版END式裕太收尾,裕太從gridman之中走出來探望年老嘅六花

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞