港鐵每月「壽星」獎 2月中獎日為29日

330 回覆
6 Like 236 Dislike
2月29號生日既人可以拎呢個優惠
但係全個二月都可以用架喎
呢鋪又冇柒喎

其實係講緊佢派少好多
好心抽多日
都係蝕多1/4
而家至少1/12香港人屌緊你
2月29號生日既人可以拎呢個優惠
但係全個二月都可以用架喎
呢鋪又冇柒喎

其實係講緊佢派少好多

咁都冇可能抽起29號唔抽架
講度縮嗰啲人係咪on9
係有人29號生日㗎啦 唔通拎29號出個pool唔抽呀

講抽過嗰啲又係on9
抽完 唔通話少人2月29號生日 所以抽過呀 on撚99 盲反撚

要反就反個system要係每個月抽一日出黎 唔係反個2月29日

係咪太認真

真係有心嘅回饋市民嘅,就將29號搬埋落28號到抽啦。
依家派少四份三不知幾fatfat。
其實抽中左又真係無計
講度縮嗰啲人係咪on9

講抽過嗰啲又係on9
抽完 唔通話少人2月29號生日 所以抽過呀 on撚99 盲反撚

要反就反個system要係每個月抽一日出黎 唔係反個2月29日

係咪太認真

好既關公做法係抽多一日 e.g. 15號 咁就15同29都有優惠
不過港鐵都唔洗諗呢d嘢架啦 做show姐
唔係真係有人信係抽呀?
講度縮嗰啲人係咪on9

講抽過嗰啲又係on9

係咪太認真

無可否認俾係有心 但係唔俾係道理
咁撚乞衣
講度縮嗰啲人係咪on9

講抽過嗰啲又係on9

係咪太認真

好既關公做法係抽多一日 e.g. 15號 咁就15同29都有優惠
不過港鐵都唔洗諗呢d嘢架啦 做show姐

使乜做show者
做唔做你班港狗都係要俾錢我使
記得好似2月29生日, 身分證好似係show 3月1

唔係,只係非閏年嘅時候佢哋當係3月1號生日。

係咪唔可以要求身份證寫3月1日出生, 一定要跟出世紙?
講度縮嗰啲人係咪on9

講抽過嗰啲又係on9

係咪太認真

無可否認俾係有心 但係唔俾係道理

其實港鐵啲票價優惠,全部都係罰款黎架

港鐵今早因東涌線及機場快綫部分路段架空電纜受損,導致來往市區和機場及博覽館服務一度全面暫停,歷時逾4小時。根據港鐵鐵路事故懲罰機制,港鐵料需因應今次事故,撥出750萬元於下年度作票價優惠,聯同今年1月至今的罰款,單是今年撥作優惠的金額已累積至1250萬元,已多過去年全年。
唔係真係有人信係抽呀?

本來我一定唔會信, 但29號都夠膽出黎

唔係抽出黎既話, 一定係PR係on9
最低嘅成本做到最高嘅宣傳效益
屌弱智都上連登
之前中左
廢事去攞
港鐵on9
多謝你丫
特登抽29號 果少少錢都慳
下個月抽到3月1號就好笑
2月29號出世果班大條道理根據香港法例攞多次優惠
(今年唔係閏年根據法例必須視3月1號係班人嘅生日)
講度縮嗰啲人係咪on9

講抽過嗰啲又係on9

係咪太認真

賺盡每個優惠
恭喜!
靚抽
SSR
不如抽4月31啦
橫掂都咁撚度縮
直接抽完話error 當冇事發生咪得
正仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞