港鐵每月「壽星」獎 2月中獎日為29日

330 回覆
6 Like 236 Dislike
唔知佢個RNG有冇落weight
如果29號已經落左1/4 weight都roll到29號真係無話可說
狗鐵正仆街
真心希望樓上果堆人係假膠

狗鐵抽多日算啦,而家咁真係好肉酸
留名
原本中獎條件已經極苛刻
生日月仲要抽中先有,當人乞衣呀?

狗鐵
多少人中獎有咩分別丫,唔係造馬就得啦
呢個POST 證明香港已死
不如唔好比優惠好過啦 寒寒酸酸

利伸2月29日生日

巴打你可以去拎個優惠
計我話依家抽中29號仲好 等更加多人知佢個優惠幾不切實際
仲要得1日唔洗錢
ON9
講度縮嗰啲人係咪on9
係有人29號生日㗎啦 唔通拎29號出個pool唔抽呀

講抽過嗰啲又係on9
抽完 唔通話少人2月29號生日 所以抽過呀 on撚99 盲反撚

要反就反個system要係每個月抽一日出黎 唔係反個2月29日

係咪太認真

最撚on9係你
個system咪又係港鐵嘅,佢要做手腳有幾難?
而家講緊佢偏要抽29號出嚟,4年先得一次,可以有幾多人呢日生日?
至少比其他日子少好多好多,咁受惠嘅人咪少好多好多,咁佢咪唔洗俾咁多錢出嚟益你地
仲要只係1個月內搭得1次+$50現金券,度縮到臭
講度縮嗰啲人係咪on9
係有人29號生日㗎啦 唔通拎29號出個pool唔抽呀

講抽過嗰啲又係on9
抽完 唔通話少人2月29號生日 所以抽過呀 on撚99 盲反撚

要反就反個system要係每個月抽一日出黎 唔係反個2月29日

係咪太認真

真係有心嘅回饋市民嘅,就將29號搬埋落28號到抽啦。
依家派少四份三不知幾fatfat。

無可否認俾係有心 但係唔俾係道理

你仲on9 以為港鐵係大恩大德咁先整啲優惠出嚟 港豬真係好撚易養
邊有絕對公平
就算唔計2月
係30日出世月份被抽中機會都大過31日出世月份

p.s. 出世月份31日
或者我真心啦
上面嗰啲係咪打手呀?

係嘅話可唔可以唔好咁撚戇尻呀

咪變咗2月29有雙倍中獎機會囉

2月中左2月28,畀埋29號拎
3月中左3月1,咪唔畀29號拎,因為上個女佢地已經拎左,冇拎既係自己放棄領獎

有幾難!

都仲係雙倍機會
例如2月抽唔中28,但係3月仲有一次機會抽中
都係會存在呢個問題

屌咁咪將29號撥入去是但一日囉,冇人叫你將29號嘅人同時擺晒入28同1號
個腦可唔可以轉吓
海洋公園個種生日優惠係因為一定要當天 用先有效
而 4 年先有一次 29/2 , 所以為免佢地不公平, 先畀佢地揀 28/2 , 29/2, 1/3

而 MTR 係 中左, 再去換飛 , 30 日內搭
29/2, 唔會唔公平架

屌你老母, 仲懶醒
畀你條 ON 9 睇架, 明唔撚明呀 ?

收嗲啦,紅字顯得你好on9
係你唔撚明人地講乜

都仲係雙倍機會
例如2月抽唔中28,但係3月仲有一次機會抽中
都係會存在呢個問題

咁咪淨係set 29 or 1其中一日囉

你睇你幾撚 ON 9 , 仲係唔明

海洋公園計法 , 係令到 29/2 既人 免費機會少左, 所以先要 做 28/2, 1/3 既補救

而 MTR 個計法 , 係唔會令到 29/2 少左免費機會, 所以根本唔需要 做 28/2, 1/3 既補救

你仲係唔明 , 柒撚到你呢

而家人地個方法係講緊點樣可以令29號嘅人受惠之餘又唔會俾人話度縮呀
抽到29號,得4分3人受惠俾人話度縮
咁一係將29號撥入去2月28號/3月1號度一齊抽,咁中左28號,28號同29號嘅人同時可以受惠,咪唔會俾人話度縮囉
明唔撚柒明呀on9仔
上面有人話咩點都已經預左咁多份獎品出嚟,點都係要送咁多,所以係唔存在度縮問題
屌乜啲現金券同張車飛會print到明係"2月生日人士專用"嘅咩
你地係冇拎過現金券定冇出過街
港鐵閪知嗰日幾多人生日咩
所有呢啲券都係用日期印後期吸㗎啦
幫港鐵擔心埋驚送唔晒啲禮物出去,港豬真係世界第一
點解有人可以講極都唔明咁撚智障
睇下username 又係久利生呢條柒頭 見親佢都無好野
你搵次聽下人講野得唔得呀

講極都唔明嘅係另有其人
我唔知久利生喺其他post點,但喺呢個post淨係見到有條on9唔撚明人地講乜,仲要又紅字又發晒爛渣屌撚晒鬼咁話人on9

你可以唔認同久利生個講法,但你話佢講極都唔明就一定係你on9
追晒po一個二個自己唔明人講嘢又話人唔明你講嘢
柒到打冷震

咁咪淨係set 29 or 1其中一日囉

你睇你幾撚 ON 9 , 仲係唔明

海洋公園計法 , 係令到 29/2 既人 免費機會少左, 所以先要 做 28/2, 1/3 既補救

而 MTR 個計法 , 係唔會令到 29/2 少左免費機會, 所以根本唔需要 做 28/2, 1/3 既補救

你仲係唔明 , 柒撚到你呢

而家人地個方法係講緊點樣可以令29號嘅人受惠之餘又唔會俾人話度縮呀
抽到29號,得4分1人受惠俾人話度縮
咁一係將29號撥入去2月28號/3月1號度一齊抽,咁中左28號,28號同29號嘅人同時可以受惠,咪唔會俾人話度縮囉
明唔撚柒明呀on9仔
屌港鐵就梗架啦
加價你就識
優惠係要有人罰你先出,又多限制
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞