(錢途)engine簡咩major

285 回覆
2 Like 2 Dislike
幫人問,mechatronic同 mechanic 有咩唔同?
同出泥做野錢途同前途差幾多?

唔識fluid 做唔到p&d hvac
姐係冇bse後路
自己睇路

佢話有問,會讀fluid
冇路好走
有冇咁多間U既CS排名

Cu>hku>ust>city

ust竟然仲廢過cu hku??

Cu cs好勁
hku cs可以搭配好多major
齋講cs就ust好過hku 但計埋major exchange 等等就實係hku好

可以睇小CU engine,但絕對唔可以睇小CU CS
幫人問,mechatronic同 mechanic 有咩唔同?
同出泥做野錢途同前途差幾多?

唔識fluid 做唔到p&d hvac
姐係冇bse後路
自己睇路

佢話有問,會讀fluid
冇路好走

得一科 basic fluid machines
advance少少都冇
仲要完全冇 Thermofluids
咁都叫識我冇野好講
除左Civil我都諗唔到係咩 大電已經俾鏗哥煲爆左,勸你唔好簡 Mech出黎又係做bs野,俾人係咁屌 civil雖然話係話睇市,但一直keep住都高人工

成班電佬吹civil
明明爆到七彩
hku ust poly city thei 珠海 rmit 一年grad成千個 civil
仲未計 environmental, transportation, construction management 堆 degree
如果計埋hd 同 overseas 真係二千幾三千人一年狗衝 civil post ,
project sum ㄧ年要多四億
依加跌緊幾十億 你仲簡 civil?
做人做狗自己簡

civil 已經爆煲, 請全入bse ,ee
屌HKU細電個data係鳩黎
斷估係毒細電毒到痴左線

Electronic Engineers 21,500(basic avg) 21,500(gross avg) 21,500(basic med) 21,500(gross med) 21,500(basic max) 21,500(gross max) 21,500(basic min) 21,500(gross min)

btw 補返BEngMedE
$17,850 Medical Engineering

細電數據得1個做本行 應該係入咗mtr 所以先有呢個價

得一個人搵到工
其他全部quit defer 失業
好彩既有 post grad讀

如果係英國讀完係咪仲衰

係英國讀就係英國揾工 ARM有請人
若要生活好,沖去讀civil
Mech 同BSE課程差幾多野
一直想問cu科mae其實出到嚟可唔可以做bse啲工
如果唔得,有啲咩方法可以入到bse呢行?
一直想問cu科mae其實出到嚟可唔可以做bse啲工
如果唔得,有啲咩方法可以入到bse呢行?

係咪CU囝 有冇freshgrad report睇下
屌HKU細電個data係鳩黎
斷估係毒細電毒到痴左線

Electronic Engineers 21,500(basic avg) 21,500(gross avg) 21,500(basic med) 21,500(gross med) 21,500(basic max) 21,500(gross max) 21,500(basic min) 21,500(gross min)

btw 補返BEngMedE
$17,850 Medical Engineering

細電數據得1個做本行 應該係入咗mtr 所以先有呢個價

得一個人搵到工
其他全部quit defer 失業
好彩既有 post grad讀

如果係英國讀完係咪仲衰

係英國讀就係英國揾工 ARM有請人

既然係外國讀,就咪鬼返黎香港啦
去德國或者美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞