(錢途)engine簡咩major

285 回覆
2 Like 2 Dislike
civil 大電 mech cs bs indust
邊科最好pay

btw civil似乎面臨乞食
邊科最好pay

揀還揀,你要睇埋你自己有無能力讀得掂先
邊科最好pay

揀還揀,你要睇埋你自己有無能力讀得掂先

頭三科都各有各難
利申 唔知indust到底讀咩
lm
邊科最好pay

CS 暫時進可攻退可守
但起薪17-8k 唔夠傳統engineering 高
但IT佬 玩後繼
不過要有一定程度既學習力
邊科最好pay

CS 暫時進可攻退可守
但IT佬 玩後繼

請創新一定35歲樓下
35歲it 界 上唔到 management 多數玩完
睇下腦魔你就知
揀bs 吧啦 又易 又hea 出黎算餓你唔死
但係無乜bs 公司5日工咁
多數5.5
EE啦 ive都揾好多
邊科最好pay

CS 暫時進可攻退可守
但IT佬 玩後繼

請創新一定35歲樓下
35歲it 界 上唔到 management 多數玩完
睇下腦魔你就知
揀bs 吧啦 又易 又hea 出黎算餓你唔死
但係無乜bs 公司5日工咁
多數5.5

Bs 都hea
閣下係咪未出黎做野
EE啦 ive都揾好多

又黎ive ee
蠢就civil 醒就cs
EE啦 ive都揾好多

搵條撚 緊係CIVIL啦
EE啦 ive都揾好多

Civil收左皮啦
大把今年fg冇野做呀
EE啦 ive都揾好多

Civil收左皮啦
大把今年fg冇野做呀

Degree仲有排玩 係班ive仔先收皮
錢途,就唔好揀engine啊,而家都爆緊煲
EE啦 ive都揾好多

Civil收左皮啦
大把今年fg冇野做呀

同埋今年fg 比盡咪完final in
邊有咁快出offer 班hr唔洗過年咩
所以今年fg無野做係合理 唔關civil收皮事
一定係civil 因為個名最型 土木工程

唔覺有幾型

結構工程師
EE啦 ive都揾好多

Civil收左皮啦
大把今年fg冇野做呀

IVE FG緊係冇野做啦

唔覺有幾型

結構工程師

Mechanical engineering 型好多
Mechanical or cs
civil唔是個個頂得順
civil泡沫已爆,講左幾年都無人信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞