[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XIX

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
好多nostalgic

Btw, glory tale好唔好用?
可惜琴日幫襯完你先睇到條片
全部都未用哂?
中哂毒
未用
未用晒/過,用晒嘅掉咗
未係全部,有啲有盒嘅放埋咗
大戶

邊隻最好?
沒有最好, 只有最適合
今日終於試左土炮luxignite 好好用 light hold 版fh咁 易apply hold到全日 唔會變太硬(fh落太多會) 超易洗 一沖水就冇哂 易過fh好多 都閉過mm balm 但個古龍膏流流地 出門口之前搽左2 3次都冇乜味咁 聽日再試
用幾耐
果然係教父級用家
呢句心得,講得鏗鏘有力
藍色clay 同紅色好用嗎?
有冇巴絲唔要髮油讓俾我

利申左先 屋企冇乜錢買髮油
唔係話窮到穿窿 但就算有多餘錢都唔係去買髮油 

我黎緊想去gel頭 買盒髮油幾百蚊好似唔太貴
但屋企唔太多錢 幾百蚊食到一個星期了

所以睇下有冇巴絲有d全新/新淨ge二手髮油讓出黎
送比我就當然最好 但如果係平平地放比我我都唔介意嫁
希望各位巴絲幫幫忙 如果有野想交換可以問下我

祝各位新年快樂  新年願望除左香港建國 共匪倒台之外
其中一個細細地ge願望就係想自己ge髮油 等自己生活冇咁頹廢
FIRST HAND BAYRUM有冇性趣,NEW左10野到
利申左先 屋企冇乜錢買樓
唔係話窮到穿窿 但就算有多餘錢都唔係去買樓 

我黎緊想搬出黎住 買層樓幾百萬好似唔太貴
但屋企唔太多錢 幾百萬食到幾年了

所以睇下有冇巴絲有d全新/新淨ge二手樓盤讓出黎
送比我就當然最好 但如果係平平地放比我我都唔介意嫁
希望各位巴絲幫幫忙 如果有野想交換可以問下我

祝各位新年快樂  新年願望除左香港建國 共匪倒台之外
其中一個細細地ge願望就係想自己搬出黎住 等自己生活冇咁頹廢
ace high ? 好推, lotion咁, 兩隻都hold, 但好黏好kick
想問下除左張梁記之外
仲有邊間online shop 推介 想買打底但無曬貨
都幾急住要 thanks
去門市買啦
諗住last resort先出去 番工好遠
網店你急用送得切黎咩
巴打你又岩 睇黎都係要射個靚波
Goooooaaaassslllllll
射波買打底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞