[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XIX

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
其實都講咗好耐 
突然好有性趣
我知好多巴打講呢隻
我鍾意手摷同蓬鬆少少
所以之前冇留意
Black kraken我覺得麻麻
超kick,啲頭髮會變一束束,檀香味太重,成個移動香爐咁
同埋成日有啲水係上面,哩張算少
您覺得邊隻好摷?
女最好摷
Pomade黎講都FH同coal mine
最近天氣冇咁濕 發現用江獸喺就快乾嘅時候摷幾下效果都唔錯
狗西識野喎
gel type我都係梳雲後,最尾落兩下hand comb,效果自然啲
感覺似Anti?
我只有nevermore, 但anti, nevermore兩隻應該接近一樣
係有啲似, black kraken hold啲kick啲
我個兩盒無你咁水
同埋聽鬼佬講,一次過「了」面到底出黎混合,
個效果會好啲。好似話啲油成份浮曬係面之類。
唔爭在入埋Flagship Pomade X Shear Revival - The Belafonte Waterbased Pomade啦
呢隻令身夠HOLD又易洗,簡直無撚敵
Belatfonte 我有....
Odouds 我得matte paste
Gary 呀Gary 幾時會入返odouds uwb
唔爭在入埋Flagship Pomade X Shear Revival - The Belafonte Waterbased Pomade啦
呢隻令身夠HOLD又易洗,簡直無撚敵
Belatfonte 我有....
Odouds 我得matte paste

但你話之後唔會再翻貨
尼隻dapper 我覺得唔夠hold
唔知有無巴打有同一個情況
已經有用打底水,又試過用返佢自己打底
係貼服易梳既,但起唔到pomp
成份係咪唔够wax
叫Gary同Black Rose拍片試 
今朝試用左gary送罐uppercut deluxe 旅行裝好唔hold 都係江獸hold力最正
呢度有冇人用Blue Beard?
紅圈?
用過, 類似野JS superior 好用d
即係都係for梳貼服型?
Gel 過下起到既
但比盡起得半鐘到就扁返
係可以返梳
但又梳唔起pomp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞