[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XIX

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
你剪到幾短?
一個月後有幾長?
Black rose Keith 之前好似都剷曬
但中間你都要剪嫁
唔剪 成個波咁長返
我都唔知 我side part 條界細part果邊係長長地 gel 向後
會冇左個角
呢種幾好 斯文啲 你黎話好似我咁 佢地知嫁啦
你細part幾長先gel到後
都長嫁 睇髮質.. 要啲時間慢慢留
佢既啞色 會最似邊隻prodyct
難得琴日夾到時間上荃灣,撞正唔開
想問除咗Gary度,仲有邊得有得買Lucky tiger tonic?
Gary 其實薄軟髮 用brosh clay 定灰豬好d
琴日試過brosh 覺得幾好 不過係有少少太快乾
灰豬睇review 好似幾正 但佢extreme hold 又好似唔岩薄髮用 (根據你條片所解釋)
Brosh clay pomade 好正
快乾但硬唔硬?
有冇巴打試過 brother men barbershop
類似 first hand summer pomade
唔想太快乾可以濕手上
我覺得你薄髮用brosh 好啲 份量唔洗多
灰豬都ok ge 但我覺得唔夠突出
未整好就乾 再整會好kick 唔舒服
Thx gary
但軟身應該冇咁KICK掛
利申:遲下買
如果kick 接受唔到 濕手上唔錯
又唔洗濕髮 輕輕多少少水份好用好多
我呢幾次都是佢剪呀
佢幾有心機的確 好多客人都讚佢
可以打底吹乾完 隻手濕濕地用隻gel
因為 乾髮上 同濕髮上 出黎效果好唔同
如果乾髮濕手上 可以keep到最原本個效果
又冇咁快乾同扯頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞