[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XIX

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Yessss
有無人會買Nostalgic聖誕版 Pomade
Any detail
係呀, 依家係BlackRose 剪, 用過隻the watchman
幾香同好hold. 之後會唔會入貨呀? 想買了
個味唔知點 Gary 入下ok?
唔知係咪都係咁難了呢
This is a new Firm Water Based formula with an easy scoop and the same nourishing properties we are known for.

新 formula 會易了過以前
個樣好Pomp & Co同Morgan咁 
如果頭髮幼軟長髮 and 攣,用過mm 唔夠力hold
邊隻啞色clay 比較適合?
追post 見到 Black Kraken - Templeton Tonics 同 Blumaan Cavalier Heavy Clay 係咪比較易hold d? 定仲其他比較合適? (唔係整油頭)
諗住買
幼軟髮用cavalier應該會好立
有冇試mm chrome?
無,同另一隻mm爭好遠?
啲巴打係咁講
因為cavalier對你嚟講會太黏
咩髮型?
唔識講
應該叫日系個d, 中長髮型,陰向下,攣攣地咁
唔係比比鳥個d
我覺得你可以試下blumaan monarch
(試咗上頭先)
或者orient嗰隻paste
講漏左一樣,夏天易出汗
一出汗成個髮型就扁晒又勁攣
邊隻比較防汗?or 叫防水???
可唔可以搭單一齊share 運費 本身用過Nostalgic 都好中意,黎隻有興趣想試
大汗咩都死
Cavalier叫做難洗啲
但太重啦 唔啱你用
thx 巴打先 咁去試下blumaan monarch 先
岩岩去張xx 好似無 ching 知唔知邊度易搵到?
男人味 有得試
thx
其實要夠長先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞