[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XIX

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
balm hold度會唔會弱化好多?話佢再啞身d都有興趣
balm 自然d 同埋可以打埋底 chrome就hold廿個鐘都得
姐係最好兩款入曬
正解 習習習
習主席萬碎!!
做乜 我話隻腦魔食野習習聲
關你撚事!!
屌,又打情駡俏 
開拖咁濟仲話打情罵俏
拎架生啦
老老實講, 究竟有冇人用過飛仔髮乳, 即日見adam 大力推, 但實際坊間既review 又好少
檔野佢開架嘛 緊係力推
包裝太樣衰,買唔落手 
咁岩今日第一次用 ,可以寫下用後感。
因為我平時用開uppercut 椰子味 所以可以直接拎嚟比較

而我咁樣比較又真係無錯,因為apply上頭比我感覺同uppercut 差不多,變硬嘅速度耐過uppercut 少少,更加唔似prospectus gold rush 咁一落走硬,要即刻拎起把梳梳佢 同時間競賽。

梳好晒啲頭髮比起uppercut 會軟少少 同feel到有ddmoisture ,無其他water soluable pomade 咁硬同一支支。當然同其他water soluable 一樣無可能re-style。所以用完d 頭髮乾d定有少少moisture 好睇個人喜好,反正你用得water soluable pomade都係貪方便同易洗。

整過嚟講同其他pomade一樣 hold全日係無問題的,而且佢算係易洗,落一次洗頭水就沖乾淨。

我自己會同uppercut 交錯嚟用,想用椰子就用uppercut ,聞厭咗椰子味就轉飛仔。保持到平時嘅造型又有新鮮感比自己。

利申: 去開adam 度剪 非打手
Ueb是世界級
即係咩?
佢傻咗
Gary FH 大樽裝仲會唔會番?
Uwb
會呀
Gary 點先肯入返odouds uwb
之前買咗一樽已經用得7788,等你一番就可以入貨
隻Brosh Clay Pomade 都幾難洗下
好似難洗過FH
香港係咪無鋪有入sidekick zero
之前tb有入,但之後無入番 變左入番sidekick
我用左幾日都愈來愈覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞