[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XIX

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
oasis clay 好似同formula 但唔再係limited
好似話淨係味道唔同

反正遲下oasis clay好似都差唔多
oasis clay 好似同formula 但唔再係limited
好似話淨係味道唔同[/quote]

btw templeton tonics d 野 香味都幾濃下
用左兩個禮拜brosh clay 除左難洗d、其他都幾好,又夠力,隻啞色都自然,同用好少都夠hold
應該係新味同埋個hold加強咗
係,black kraken陣味都用咗排先慣
Ching有無用過templeton支tonic呀?
佢pomade有d 味都幾特別既 不過梳完把梳都仲有味係度

tonic 淨係買左black kraken 個支
用完tonic prestyle再用black kraken會唔會無咁kick同少咗flyaway?
Gary,送禮物係送邊隻款既洗頭水?
Random 既 ,落完單email單號 同 想再邊款比我地 盡執
Gary哥今次性誕
咁樣爽快啲
Gary uwb promotion 完左啦?
完了 緊接落黎做緊全店85折 + 送野
買到唔知有咩好買😂😂😂😂
Only online shop?
全線85折? 可以試下orient classic
試下我啲洗頭水同洗面野幾好的
呢啲野靠文字好難表達
Online shop only
想試洗頭水 但我連自己咩髮質都未知
邊隻洗面野??幸運老虎果隻??
門市買點解無85折架🙁🙁🙁
Yea
頭髮幼用開quicksand 打底 Mm balm 造型 但quicksand 用曬
唔梳油頭係咪唔應該買豬水
沖濕頭後用嘅prestyling仲有咩介紹
佢支tonic好似唔係for pre-style
佢pomade有d 味都幾特別既 不過梳完把梳都仲有味係度

tonic 淨係買左black kraken 個支
用完tonic prestyle再用black kraken會唔會無咁kick同少咗flyaway?
佢支tonic好似唔係for pre-style

感覺上似d 髮尾油咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞