2018 JRE

1001 回覆
32 Like 16 Dislike
上年1月尾2月頭開始出reject
其實…你怕唔怕俾人笑架
如果得左係咪都係1月尾2月頭收email ?
咁大個人仲做埋d dse 雞既行為
好似再過多陣先有email
總之如果一路都收唔到email就即係入左圍
排緊隊interview
謝謝回覆
咁係咪唔會有信?
得同唔得都係email
知唔知幾時Interview
啱呀,寫一本係基本,所以我寫夠兩本,見到隔離寫左三本,考完我個fd話寫咗四本,不過聽之前有offer嘅要至少五本
依家覺得好down
幾時有見過XX局長就YY有關YY的回覆會有6版紙
政府野永遠都一版起兩版止

你寫10版改卷果個都廢時望你
考試還考試
現實還現實
唔敢講影響大唔大

但政府內部 叫得你draft reply
就預左你寫好哂格式
入到黎會有workshop同舊文件教晒你d格式ga
大老細叫得你draft梗係預你成套揼出嚟啦
佢只係負責簽名之嘛
有乜好呦
等中六合彩有interview 好過啦
去年經驗: eo 大約由二月in 到五月。如果出mass rejection email個時, 你收唔到rejection, 就好大機會有得in

Mass rejection email 舊年係一月尾岀?
係咪冇得改interview 時間嫁?
Eng
Problem 1: Temporary site
Measures: 加 subsidy+ 同衛生署或醫管局傾有沒可能係現在的醫院 or 衛生署的中心預留部分地方 for ICMHs
Problem 2: Objection from nearby residents
同上第2個measure 一樣+ education
好似一月尾二月頭出.
至於interview invitation會有張reply slip要你覆翻會否出席面試,但就無一項選擇係request change of time/date. 如果真係出席唔到,可能到時打去問問 💪
你快啲收我la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞